dames1.bestwelgeil.jpg Vera_barvrouw.png Bestuur_lopen.png bestuur_gezellig.png Bestuur_net.png Intro_1.png Actie_1.png ella.png Supporters_1.png tjeerdsmomentje.png Dames1.png inloopsessie.png
Agenda
20-11
Train de trainer
29-11
ALV 2
9-1
Trouble Shooters Nieuwjaarsborrel
14-1
Don Quititie 2
4-2
Don QuiSki
18-3
Don Quititie 3
21-3
ALV 3
29-4
Batavierenrace
30-4
Train de trainer
6-5
Don Quititie 4
Search
Quicklinks
Matchreports
There are no reports
Latest reactions

Scheids, bedankt!

2-8-2016
Nieuwsafbeelding
Scheids bedankt!
Kom naar het spelregelcafé

"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.

De KNHB doet daarom mee aan de landelijke Week van de Scheidsrechter (3-11 oktober). Op maar liefst 60 verenigingen worden in september spelregelcafés georganiseerd om alle scheidsrechters in het zonnetje te zetten en hen voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Vanaf het seizoen 2016-2017 wijzigen weer enkele spelregels. Tijdens het spelregelcafé wordt aandacht besteed aan deze nieuwe, maar ook aan de bestaande spelregels. Ieder café wordt geleid door een top bondsscheidsrechter die alle vragen beantwoordt zodat iedereen met een voorsprong het nieuwe seizoen in gaat.

Dus fluit je wedstrijden, ben je aanvoerder, trainer/coach of een geïnteresseerde ouder? Meld je dan hier (https://nl.surveymonkey.com/r/scheidsbedankt) aan voor een spelregelcafé bij jou in de buurt. (tijd: 19.30-21.30 uur). De aanwezige scheidsrechters worden extra bedankt voor het fluiten en ontvangen een handige en leuke scheidsrechters gadget.