bart6.png gala.jpg bierpong.jpg heren1.jpg bart4.png Bestuur2.png bart8.png pieter.metzijnknieopen.jpg bart7.png bart9.png ella.png speedy.png bart5.png brecht2.png dames.goal.jpg bart11.png bart12.png tara.png kanniballen.awesometeam.jpg tjeerdsmomentje.png maudie.png sophie.png bier!.jpg bart10.png tjeerd.png Actiefoto en chillbeentjes.jpg inloopsessie.png bart1.png Bestuur1.png Dames1.png dames1.bestwelgeil.jpg bart13.png bart2.png bart3.png
Agenda
20-8
Introductie TU/e
Zoeken
Vandaag jarig
Merel Seelen
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Geschiedenis van Don Quishoot

E.S.H.V. Don Quishoot, vernoemd naar de idealist en dwaze held Don Quichot, werd op 4 augustus 1997 opgericht. Het doel toendertijd was om een aantal verenigingsteams van de verschillende studentenverenigingen die Eindhoven rijk is samen te laten komen om hiermee het verenigingsleven in Eindhoven op zondag te mengen. Sinds de oprichting van de club is Don Quishoot dé studentenhockeyclub van Eindhoven. Sindsdien is Don Quishoot de thuisbasis voor alle studenten die sportiviteit en gezelligheid willen combineren. Don Quishoot heeft vanaf haar begin een heel eigen karakter, een bewogen hockeyclub die waarde hecht aan al haar leden.

Don Quishoot is niet zoals alle andere hockeyverenigingen in de regio. In tegenstelling tot deze verenigingen, die zich op iedere leeftijdscategorie richten, richt Don Quishoot zich enkel op studenten. Don Quishoot is een echte studentenclub die zich elke zondag weer van hun beste kant laat zien. Eerst kekker hockeyen om vervolgens de overwinning te vieren met leeftijdsgenoten die ook hard studeren.


Wij zijn een ideale sportclub voor alle studenten.  Ook voor studenten die nog nooit een hockeystick aangeraakt hebben. Door te gaan hockeyen bij Don Quishoot leer je nieuwe mensen kennen, sport je in een leuk team en heb je gegarandeerd een leuke studententijd.

Ben jij de topscoorder die ons in de eerste, tweede en/of derde helft komt versterken? Meld je nu dan nu aan! Instromen kan op elk moment en wij gaan samen met jouw op zoek naar het team dat bij jou past! Je kunt je aanmelden via onze site of stuur een mailtje naar [email protected]