Commissies

Don Quishoot naar een hoger niveau tillen? Dan kunnen we jouw steun goed gebruiken! Een commissie is een prachtige mogelijkheid om wat extra’s te doen voor de club en voor jezelf! Hieronder vind je een beschrijving van de commissies en helemaal onderaan een overzicht van de leden binnen alle commissies. Naar welke gaat jouw voorkeur?

Mocht je interesse of nog vragen hebben dan kun je een mail sturen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook direct een mail sturen naar de eindverantwoordelijke van de commissie.

Arbitragecommissie

De Arbitragecommissie zorgt voor het waarborgen van het niveau van de scheidsrechters van Don Quishoot. De commissie is verantwoordelijk voor het opleiden van leden tot clubscheidsrechter (CS) en clubscheidsrechter+ (CS+). Daarbij wordt het vereniging arbitrage plan (VAP) nageleefd. 

Barcommissie

Van elk team zitten minimaal 2 mensen in de Barcommissie. In deze commissie help je met het draaiende houden van de bar. Je wordt ingedeeld met z’n tweeën en helpt iedereen met het krijgen van een lekker drankje of snack. De vicevoorzitter is verantwoordelijk voor de indeling van het bar team.

Batavierenrace commissie

Elk jaar doet Don Quishoot mee aan de Batavierenrace. De Batavierenrace is een studenten estafette over ruim 175 km in 25 etappes van Nijmegen via Duitsland en de Achterhoek naar de campus van de Universiteit Twente. De Batavierenrace commissie zorgt voor de inschrijving van het Don Quishoot team, het goed verlopen van de voorbereiding en het weekend zelf. 


Commissie Externe Betrekkingen

Met Josje als Commissaris Externe Betrekkingen zorgt zij samen met de commissie externe betrekkingen voor de sponsorinkomsten van Don Quishoot. Zij nemen contact op met verschillende bedrijven, waarna Renske potentiële sponsors bindt met de vereniging.


CommunicaCie

De CommunicaCie is verantwoordelijk voor de social media van Don Quishoot. Ze zorgen voor de online communicatie van de vereniging met de leden en voor een goede online uitstraling. Deze commissie zorgt bijvoorbeeld voor de promotie van activiteiten en evenementen, promotie van teams en zoals nu de promotie van commissies binnen Don Quishoot.


Don Quiski commissie

De Don Quiski commissie organiseert in de winterperiode een leuke en betaalbare skireis voor geïnteresseerde leden. Ze zorgen voor promotie van de skireis, het ontwerpen van truien en ze begeleiden de vakantie. Uiteraard skiën en vooral après skiën ze zelf ook genoeg op deze reis!


Don Quititie commissie

De Don Quititie commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een toernooi, waarbij leden, vrienden en huisgenoten, die in het bezit zijn van een sportkaart, in teams van 6vs6 een onderlinge een competitie houden. 


DonaCie

De DonaCie organiseert een tweetal activiteiten; de vluchtelingen training en een activiteit naar keuze, waarbij een goed doel gesteund wordt. Nu met corona hebben we gezien dat door het hele land initiatieven werden opgezet om iets terug te doen voor de samenleving. Don Quishoot wil zich daar meer voor gaan inzetten. Ook willen we laten zien aan het Sportcentrum en aan de stad Eindhoven dat onze vereniging zich graag inzet voor goede doelen.


Donkeycie

De Donkeycie is verantwoordelijk voor het beheer, het onderhouden en de bezetting van het mascotte pak. Ook wel DonQui de Donkey genoemd.


DonQuiTech

DonQuiTech zorgt voor alle technische/media gerelateerde zaken binnen Don Quishoot. Zij zorgen ervoor dat de tv in het Paviljoen werkt en koppelen het ICT-werk met alle hockey gerelateerde zaken. Interesse in ICT is genoeg, wij leren je de rest! 


Eerstejaarscommissie

De Eerstejaarscommissie (EJC),bestaande uit nieuwe leden van Don Quishoot met ondersteuning van 2 bestuursverantwoordelijken, organiseert een drietal activiteiten. De eerste activiteit, die gaat plaatsvinden in winterstop, mogen ze zelf invullen. Daarnaast organiseert de EJC de eerste hockey zondag van de tweede seizoenshelft en regelt het NTF III, een themafeest op de laatste vrijdag van de 3e tentamenweek, in samenwerking met het Eindhovens Studenten Corps (E.S.C).


Familietoernooicommissie

Deze commissie organiseert een ééndaags familietoernooi. Bij dit toernooi worden nemen leden hun familie mee om te hockeyen tegen andere familie`s. Elk jaar weer is dit een groot feest en een unieke kans om je ouders even te laten proeven van je studententijd. 


Fotocommissie

De Fotocommissie maakt en verzorgt de foto’s wanneer zij hiervoor aanvraag krijgen binnen een team of voor een commissie. Ze maken niet alleen de foto’s maar bewerken ze ook en uploaden ze naar de fotopagina van Don Quishoot. Naast het maken van foto’s maakt de fotocommissie ook videobeelden die de ComminicaCie bewerkt voor aftermovies en posts op de social media. 


Introcommissie

De introcommissie zorgt voor het in goede banen leiden van de introweek voor Don Quishoot, zodat de club zich goed profileert en nieuwe leden kan aantrekken. De Introcomissie zorgt elk jaar weer voor gadgets, promotie en een gezellige week voor de intro kiddos en de lubbers (Vrijwillige ledenwervers van Don Quishoot).


Kascontrole commissie

De Kas Controle Commissie (KCC) zal tijdens KCC vergaderingen toezicht houden op het werk van Fijten, de penningmeester.


Keeper- en materialencommissie

Deze commissie is verantwoordelijk voor het verzorgen van hockeymaterialen voor de gehele club. Door deze commissie kunnen we hockeyen met de juiste materialen en worden ze vervangen wanneer ze kapot zijn.


Mediacommissie

De media commissie brengt vier keer per jaar een nieuwsbrief uit over Don Quishoot. Hierin zullen artikelen staan zoals ‘Don Quishooters in het buitenland’, spelletjes, quizzen, een voorstelrondje van het nieuwe bestuur of een nieuw team en natuurlijk zullen de laatste bladzijdes gaan over de sappige roddels binnen Don Quishoot.


Technische Commissie

De Technische commissie is verantwoordelijk voor het handhaven, actueel houden en tot uitvoer brengen van het technisch beleid dat zij hebben geschreven.


Wintervoorbereidingtoernooicommissie

De Wintervoorbereiding Toernooicommissie organiseert een oefentoernooi voor recreatieve teams. Dit toernooi vindt plaats vlak voor de start van tweede seizoenshelft is open voor zowel interne als externe teams.