Bestuur_voorkant_2.png dames1.bestwelgeil.jpg HeaderImage.jpg tjeerdsmomentje.png inloopsessie.png Bestuur_voorkant.png Supporters_1.png Intro_1.png Bestuur_achterkant.png Dames1.png ella.png Actie_1.png
Agenda
16-8
Intro Lubbers BBQ
17-8
Intro
5-3
Assepusthers Lustrum Gala
Zoeken
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Commissies

Don Quishoot naar een hoger niveau tillen? Dan kunnen we jouw steun goed gebruiken! Een commissie is een prachtige mogelijkheid om wat extra’s te doen voor de club en voor jezelf! Hieronder vind je een beschrijving van de commissies en helemaal onderaan een overzicht van de leden binnen alle commissies. Naar welke gaat jouw voorkeur?

Mocht je interesse of nog vragen hebben dan kun je een mail sturen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook direct een mail sturen naar de eindverantwoordelijke van de commissie.

Technische Commissie
Ben jij begaan met het hockeyniveau van Don Quishoot? Wil je meehelpen om het hockeytechnische beleid vorm te geven en concreet tot uitvoer te brengen? Dan is de TC op zoek naar jou! Meld je aan ([email protected]) en help ons mee om de mogelijkheden van het tweede veld optimaal te benutten. 

Barcommissie
Deze commissie verzorgt de bar op de hockeyzondagen en -feesten in het paviljoen. Je werkt met verschillende shifts op één dag, dit doe je in je eentje of in tweetallen. Je hoeft niet elke zondag achter de bar te staan, want de commissie is groot genoeg om af te wisselen. Het streven is om 2 personen per team erin te hebben om zo de gehele zondag bezetting te realiseren. Het doel is om er elke zondagen een leuke tijd van te maken en toffe onderlinge activiteiten met de commissie te hebben.

Don Quiski
Dit jaar gaat het weer gebeuren, Don Quiski! De commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een wintersportreis voor de leden van Don Quishoot. Heb je een (verborgen) talent voor het regelen van reisjes, meld je aan voor de commissie.

Mediacommissie
De mediacommissie zorgt voor de nieuwsbrieven met verschillende rubrieken.
Waaronder natuurlijk de befaamde Roddelrubriek.

Arbitrage Commissie
De arbitrage commissie gaat over het hoog houden van het niveau van de scheidsrechters van Don Quishoot en het handhaven van het arbitrage beleid.

Commissie Extern
De sponsor commissie gaat zorgen voor de sponsor inkomsten van Don Quishoot. Zij zullen veel contacten opnemen met bedrijven om potentiële sponsoren te binden.

De Donquititie
Deze is verantwoordelijk voor een goed verloop van de interne hockey avond. Hierbij promoot je de maandelijkse avonden en ben je tijdens de avonden aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Keeper en materialen commissie (KMC)
In de KMC ben je samen verantwoordelijk voor het verzorgen van hockeymaterialen voor de gehele club.

Familietoernooicommissie
Na het grote succes van vorig jaar komt er dit jaar weer een gezellig familietoernooi. Georganiseerd voor Don Quishoot- leden en hun familie.

Intro Commissie
Vind jij Don Quishoot een prachtige club en wil je dat delen met de rest van de wereld en vooral 1ejaars? Dan is deze commissie iets voor jou! Deze commissie is bedoeld om Don Quishoot tijdens de TU/e en Fontys intro zo goed mogelijk te promoten. Lijkt je dit wat? Meld je dan aan voor de introcommissie.

Winter-voorbereidingstoernooi Commissie (WvbT)
Hier organiseer je een toernooi voor recreatieve teams. Dit toernooi vindt plaats vlak voor de start van de tweede seizoenshelft en is open voor zowel interne als externe teams. 

Bikkel commissie
De bikkel commissie wordt verantwoordelijk voor het bikkelweekend. Zij zullen zich bezig houden met het plannen en organiseren van een introductiedag voor nieuwe leden van Don Quishoot.

Eerste Jaars Commissie
De commissie voor uitsluitend 1e jaars leden die ook hun steentje willen bijdragen.
Bij deze uitdagende commissie organiseer je NTF3, een teamzondag en een extra activiteit.

Don Quitech
Beheer de ICT zaken van Don Quishoot. Kennis van computers is niet nodig, de huidige commissie kan je alles gemakkelijk aanleren.