dames1.bestwelgeil.jpg bier!.jpg bart13.png bart2.png inloopsessie.png pieter.metzijnknieopen.jpg bart8.png Actiefoto en chillbeentjes.jpg ella.png bart6.png bart1.png bierpong.jpg bart9.png bart7.png tara.png brecht2.png tjeerdsmomentje.png bart12.png heren1.jpg kanniballen.awesometeam.jpg gala.jpg bestuursfoto1617geil-header.jpg maudie.png bart4.png bart5.png sophie.png speedy.png tjeerd.png bart3.png dames.goal.jpg bart11.png bart10.png
Agenda
Nog geen agenda punten.
Zoeken
Vandaag jarig
Max Walenbergh
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Commissies


Don Quishoot naar een hoger niveau tillen? Dan kunnen we jou steun goed gebruiken! Een commissie is een prachtige mogelijkheid om wat extra’s te doen voor de club en voor jezelf! Hieronder vind je een beschrijving van de commissies en helemaal onderaan een overzicht van de leden binnen alle commissies. Naar welke gaat jouw voorkeur?

Mocht je interesse of nog vragen hebben dan kun je een mail sturen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook direct een mail sturen naar de eindverantwoordelijke van de commissie.

Barcommissie
Deze commissie verzorgt de bar op de hockeyzondagen en -feesten in het paviljoen. Je werkt met verschillende shifts op één dag, dit doe je in je eentje of in tweetallen. Je hoeft niet elke zondag achter de bar te staan want de commissie is groot genoeg om af te wisselen. Het streven is om 2 personen per team erin te hebben om zo de gehele zondag bezetting te realiseren. Het doel is om er elke zondagen een leuke tijd van te maken en toffe onderlinge activiteiten met de commissie te hebben.

Intro Commissie
Vind jij Don Quishoot een prachtige club en wil je dat delen met de rest van de wereld en vooral 1ejaars? Dan is deze commissie iets voor jou! Deze commissie is bedoeld om Don Quishoot tijdens de TU/e en Fontys intro zo goed mogelijk te promoten. Lijkt je dit wat? Meld je dan aan voor de introcommissie.

Don Quiski
Dit jaar gaat het weer gebeuren, Don Quiski! De commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een wintersportreis voor de leden van Don Quishoot. Heb je een (verborgen) talent voor het regelen van reisjes, meld je aan voor de commissie.

Bikkel commissie
De bikkel commissie wordt verantwoordelijk voor het bikkelweekend. Zij zullen zich bezig houden met het plannen en organiseren van een introductieweekend voor nieuwe leden van Don Quishoot.

Eerste Jaars Commissie
De commissie voor uitsluitend 1e jaars leden die ook hun steentje willen bijdragen. Zij zullen op 23 oktober een vet feest organiseren naar eigen invulling.

Lustrum Commissie
De Lustrum commissie zal verantwoordelijk zijn voor het plannen en het treffen van voorbereidingen voor het lustrum van Don Quishoot dat een fantastische gebeurtenis moet zijn aan het einde van de zomer van 2017.

Familietoernooicommissie
Na het grote succes van vorig jaar komt er dit jaar weer een gezellig familietoernooi. Georganiseerd voor Don Quishoot- leden en hun familie.

Sponsor Commissie
De sponsor commissie gaat zorgen voor de sponsor inkomsten van Don Quishoot. Zij zullen veel contacten opnemen met bedrijven om potentiële sponsoren te binden.

Keeper en materialen commissie (KMC)
In de KMC ben je samen verantwoordelijk voor het verzorgen van hockeymaterialen voor de gehele club.

Activiteitencommissie
Organiseren van club-activiteiten zoals een openingsfeest voor het tweede veld, NTF3 en andere leuke activiteiten met als doel gezelligheid en het creëren van sfeer en betrokkenheid binnen de club.

ICT
Beheer de ICT zaken van Don Quishoot. Kennis van computers is niet nodig, de huidige commissie kan je alles gemakkelijk aanleren.

Groot Nederlands Studenten Kampioenschap
De GNSK commissie zal proberen hockey een onderdeel te maken van het GNSK in Eindhoven. Ook zullen zij voor dit kampioenschap de organisatie van de wedstrijden voor hun rekening nemen

Arbitrage Commissie
De arbitrage commissie gaat over het hoog houden van het niveau van de scheidsrechters van Don Quishoot en het handhaven van het arbitrage beleid.

Mediacommissie
De mediacommissie zorgt voor de nieuwsbrieven met verschillende rubrieken.

Meerjarenplancommissie
Deze commissie zal het meerjarenplan herschrijven en/of aanpassen, zodat er weer een plan ligt voor de koers van Don Quishoot vanaf de actuele situatie.

Composiecie
Deze commissie is verantwoordelijk voor het schrijven van clubliederen voor Don Quishoot.

Technische Commissie
Ben jij begaan met het hockeyniveau van Don Quishoot? Wil je meehelpen om het hockeytechnische beleid vorm te geven en concreet tot uitvoer te brengen? Dan is de TC op zoek naar jou! Meld je aan ([email protected]) en help ons mee om de mogelijkheden van het tweede veld optimaal te benutten.