Nieuwsbrief 28 mei 2014

28-5

Laatste Hockeyzondag Joepies & Dames6 kampioen
Afgelopen zondag was het helaas alweer de laatste hockeyzondag van het seizoen, het seizoen lijkt weer voorbij gevlogen! Als we terug kijken hadden we het seizoen uiteraard niet beter kunnen afsluiten dan met een mooi zonnetje, heerlijke BBQ en het kampioenschap van dames 6! Jazeker in de allerlaatste competitie wedstrijd van het seizoen zijn de Scorepioenen nog kampioen geworden! Uiteraard zijn we hier heel trots op, gefeliciteerd meiden!! Dit is ook uitgebreid gevierd op de teamzondag van de Heren2 want zoals elke jaar weten de Joepies het seizoen weer heerlijk af te sluiten!


Play-offs Dames1
Aanstaande zondag is het zover! Dames 1 gaat de play-offs spelen om daar te strijden voor de promotie naar de 3e klasse. Uiteraard willen ze graag jouw support! Er zijn al een aantal enthousiaste leden die gaan afreizen naar Wageningen om dit festijn bij te wonen. Wanneer we met genoeg supporters zijn kan er eventueel vervoer geregeld worden (mail hier voor [email protected]). Heerlijk idée toch? Not een zondag met goed weer, top hockey en het vertrouwde biertje!

 

Fiesta la Mancha
Zondag 12 juni is Fiesta la Mancha, dé traditionele afsluiting van het seizoen! Gezellig borrelen en genieten in het zonnetje van de voorlopig laatste zondag bij ons geliefde paviljoen! Het programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt!

 

Spring Dance
Het is een kwestie van af tellen, en eigenlijk niet kunnen wachten op die geweldige avond! Over 2 dagen is het zover en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus mocht je na lang twijfelen toch zeker weten dat je deze mega gave avond niet wil missen haal dan als nog snel je kaartje!!
Dit doe je door €40,- over te maken naar NL77ABNA0433015322, tnv Don Quishoot, met daarbij de vermelding Gala + jouw naam (en die van je date). Vergeet niet een mailtje naar de penningmeester ([email protected]) te sturen om te voorkomen dat je niet op de gastenlijst staat omdat je transactie misschien wat later is verwerkt. Let op! Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar!

Met vriendelijke groet,

Pauline van Eijkeren
Secretaris der E.S.H.V. Don Quishoot