Nieuwsbrief 16 mei 2014

16-5

Beste Don Quishoot'er, 

Wat een drukte, wat een feestjes! Een korte up-date:

Sponsorcommissie
Zoals je weet hebben we tegenwoordig een hardwerkende sponsoringscommissie. Zij zijn o.a. bezig met het zoeken van meerdere sponsoren en zouden daarvoor graag kenniswillen maken met jouw netwerk. Hiervoor vragen ze je om een enquete in te vullen van slechts 10 vragen. Een kleine moeite waarmee je de sponsorcommissie enorm helpt. Alvast bedankt namens de sponsorcommissie

Gala: Spring Dance
Nog een half maandje en dan is het echt zover!! Spring Dance vindt dan eindelijk plaats en dan kan je daat gaan staan shinen in je prachtige galajurk of smoking. De aanmeldingen lopen hard binnen en er worden leuke en onverwachte matches gemaakt!
Vergeet niet je kaartje zondag te halen bij de B.R.A.C. of de penningmeester (Dreas de Kerf). Uiteraard kan je het (€40,- p.p.) ook overmaken, doe dit vóór 22 mei naar NL77ABNA0433015322t.a.v. Vereniging Don Quishoot, onder de vermelding; Gala + jou naam en die van je date.

B.R.A.C. activiteit zondag
Aanstaande zondag zal de B.R.A.C. weer prominent aanwezig zijn. Met jawel, een rietjes matchingspel! Vind je geliefde wedehelft en breng hem of haar mee naar de bar. Dan kan je samen met hem of haar een lekker (gratis) biertje drinken.

Heren 1
Zoals je misschien al weet, hebben de Heren 1 het waargemaakt! Ze zijn nu al kampioen van de 4eklasse met nog 2 wedstrijden te spelen en zullen komende seizoen hun start in de 3e klasse gaan maken. Dit is afgelopen zondag uitgebreid gevierd met hun teamzondag Mexican Boarder. Dit was een zeer geslaagd feest en mocht je er iets van vergeten zijn wegens die gezellige biertjes, gelukkig hebben we de foto’s nog!! (Zie de Facebook pagina van Don Quishoot)
Mochten je de zinderende wedstrijd nog willen nalezen en de spelers van de Heren1 nog beter willen leren kennen, lees dan de bijlage! Geschreven door Dominique Smidt.

Kannimoederdag
Afgelopen zondag was er nog meer op de vereniging gaande, de Kanniballen hadden hun kannimoederdag. De moeders hadden hun eigen VIP lounge en werden goed verzorgd met, zoals het bij de kanniballen ook niet anders kan, genoeg te (bubbles) te drinken.


Dames 6 Kampioenschap
De Kampioenen ontpoppen zich over al binnen Don Quishoot. Want ook Dames 6 heeft nog kans op kampioenschap! Deze zondag spelen ze thuis tegen de Dames 5. Twee keer Don Quishoot op het veld is natuurlijk een goede reden om te komen aanmoedigen.

Laatste interne
Maandag 26 mei is alweer de laatste interne van dit seizoen. Dit komt doordat de maandagen er na tijdens feestdagen of tentamens zijn. Wees er dus bij want de laatste interne wordt uiteraard een knallend feest en de gezelligheid van de wedstrijdjes wil je al helemaal niet missen! Om 20:15 gaan we weer van start om er weer een top interne van te maken!

Met vriendelijke groet,

Pauline van Eijkeren
Secretaris der E.S.H.V. Don Quishoot
 
Bijlage