Nieuwsbrief 10 april 2014

10-4

Beste Don Quishooter,

 

In de afgelopen week is er al weer zoveel gepasseerd dat nu al weer een nieuwsbrief te vullen is. Vandaar dat je deze nu ontvangt in je mailbox. De komende weken daarentegen zal het uiteraard wat rustiger zijn binnen Don Quishoot vanwege Pasen, Koningsdag en mei-vakantie, maar voor nu het volgende.

Don Quishoot Gala: Spring Dance
Zoals overal staat aangekondigd en je natuurlijk al weet, is 30 mei het super gave gala van Don Quishoot; Spring Dance. Zoals bekend zijn hiervoor de kaarten te koop op de club. Omdat het de komende weken stil zal zijn rondom Don Quishoot, wil ik je nu alvast laten weten dat de kaarten van dit spetterende event tot en met uiterlijk 22 mei gekocht kunnen worden bij Dreas de Kerf of Daniëlle Wouters.
Zorg dat je er op tijd bij bent, want jij wil toch ook aan Don Quishoot laten zien wat jij (als date) kan regelen!

 

Introcommissie
Ondanks dat je nu in de tentamens zit, is de intro er sneller dan je verwacht. Vandaar dat er gezocht wordt naar enkele enthousiaste leden, die maar al te graag deze club willen supporten en promoten met hun grote Don Quishoot-hart! Er zijn al enkele aanmeldingen binnen, maar dit zijn er nog niet genoeg en daarom willen we graag jouw steun!
De tijdbesteding bestaat uit voorbereidingswerk van de activiteiten in de intro week, dit zijn enkele uurtjes verdeeld over een aantal weken en uiteraard zal je alle feesten afgaan om Don Quishoot te promoten en onze beruchte bierdrink-capaciteiten eer aan te doen.

Don Quishoot besturen
Na de intro zal het hockeyseizoen ook weer vol van start gaan en ondanks dat het huidige bestuur er nog lang geen genoeg van heeft, zal er toch alvast gekeken moeten worden naar het bestuur van volgend jaar. Deze zal weer gevormd moeten worden uit de huidige leden. Dus heb jij interesse of ben je benieuwd in wat je voor de club kan betekenen en wat een bestuursfunctie inhoudt? En ben je gemotiveerd om mee te bepalen en helpen hoe en op welke manier Don Quishoot gaat groeien? Meld je dan aan voor de geïnteresseerde bijeenkomst voor het Don Quishoot bestuur voor 2014-2015, op 24 april om 20:00. Dit doe je door een mailtje te sturen naar [email protected] . Uiteraard mag je ook voor vragen mailen. Deze bijeenkomst is geheel vrijblijvend en voor kennismaking en vragen.Hockey Krant Eindhoven
Voor je het weet staat de voorzitster in de hockeyweekly en Irene Scheperboer (Dames6, Scorepioenen) in de hockey krant van Eindhoven. Enorme promotie met dank aan het super leuk ingezonden verhaaltje van Irene. Zoals beloofd krijgt zij hiervoor een heerlijke versnapering. Van deze fles kan ze met haar teamgenoten gaan genieten. Proost!

 

NTF III
Uiteraard kan een melding over een feestje niet ontbreken in de Don Quishoot nieuwsbrief, dus ook in deze niet. Echter gaat het dit keer niet over zomaar een een feest. Het NTF III zal dit jaar namelijk in samenwerking met Don Quishoot georganiseerd worden. Je leest het goed, dat enorm coole feest wordt nu nog leuker! Onder het mom "Yolo in je hockeypolo” zullen er velen biertjes worden geheven.
En omdat Don Quishoot altijd een goede bijdrage levert aan de sfeer, zullen we daarvoor beloond worden. Als je met je team aanwezig zult zijn op het NTF voor 24:00 krijg je 2 gratis pitchers, een goede binnenkomer lijkt me zo!!
Vergeet daarvoor niet je voor 14 april aan te melden bij onze lieftallige voorzitster Karin, zodat je de twee vouchers kan innen.

13 mei vrijwilligers
Op 13 mei zal er een toernooi voor alle werknemers van Center Parcs op de TU/e georganiseerd worden. Uiteraard denk je nu, wat moet ik hier mee? Nou het volgende, tijdens deze dag zijn er enorm veel vrijwilligers nodig voor bijvoorbeeld het opbouwen, afbreken en bardiensten draaien. De inzet voor deze dag levert jou het volgende op; je laat zien hoe leuk en welwillend Don Quishoot’ers zijn en je verdient er een leuke vergoeding voor, voor jezelf en de vereniging. Dus door een dagje mee te helpen spek je zowel je eigen pot als die van Don Quishoot! Van dit geld kunnen er uiteraard weer hele gave activiteiten worden georganiseerd, waar jij ook weer de vruchten van plukt.
Dus zet jij je beste beentje voor? Meld je dan aan bij [email protected]

Met vriendelijke groet,

Pauline van Eijkeren
Secretaris der E.S.H.V. Don Quishoot