Nieuwsbrief 2 april 2014

2-4

Beste Don Quishoot’er,

 

Het tweede gedeelte van het seizoen is weer vol op gang en er zijn al weer menige gezellige zondagen gepasseerd. Wat is er om na van te genieten en wat is er om naar uit te kijken?

 

Introcommissie
Ondanks dat we nog even bezig zijn met het prachtige hockeyseizoen moeten we ook vooruit kijken. Voor de intro moet er een intro-commissie, vandaar dat er gezocht wordt naar enthousiaste leden om hier een steentje aan bij te dragen en een fantastische intro 2014 te beleven.
Dus heb jij ook zulke goede herinneringen aan jouw eigen Intro-week in Eindhoven? En lijkt het jou leuk om een ontzettend vette intro te organiseren en zo leden te werven voor Don Quishoot? En houd jij wel van een goed feestje? Dan is de introcommissie misschien wel iets voor jou!
Deze commissie organiseert activiteiten tijdens de introductie week van de TU/e en Fontys om te laten zien aan de nieuwe studenten dat hockey dat allerleukste, mooiste en vooral gezelligste sport is!
Vooral tijdens de intro zal je veel bezig zijn met het organiseren van de activiteiten en op feestje promoten. In de aanloop naar de intro zullen er een aantal meetings plaatsvinden waarin we, onder het genot van een drankje,creatieve activiteiten gaan bedenken.
Interesse? Stuur dan een mail naar [email protected]

Hockeyzondag Dames 6
Zondag 23 maart was het weer een beestenboel op Don Quishoot! De dames 6 heeft gezorgd voor een wilde ambiance, deze wildernis was haast niet meer onder controle te houden. De feestelijkheid steeg tot aan het plafon wat uitnodigde tot slingeren, helaas was dat niet voor iedereen goed uitgepakt. Kortom weer een top feest!


Teamfeest Dames 4
Ook de dames 4 blijven niet achter met hun feestelijke ambities! Zij zorgden afgelopen dinsdag voor weer een enorm gezellige Easter Love feest in ’t Lempke. Velen hebben genoten, ook dit was weer top dames!

Interne
Aanstaande maandag is het weer interne!! Tijd voor een SOG-momentje?Even lekker ontspannen tussen het studeren door of moet je die opgekropte agressie kwijt omdat het tentamen niet echt ging? Dan zie ik jou graag maandag om 20:15 op de interne!

Gala Spring Dance
Zoals je vast hebt opgemerkt wordt er ook dit jaar weer een gala georganiseerd. Dit jaar wordt de organisatie gedaan door de gloednieuwe commissie, de activiteitencommissie B.R.A.C.! Het gala zal plaats vinden op 30 mei en wel op een super gave locatie: Beachclub Sunrise
Zie je het al voor je? Met je date bij zonsondergang genieten van een koud biertje of een heerlijke whisky... Dat wordt genieten!

Aflsuiting Acedemisch jaar
Dit jaar zal wederom het einde van het Academisch Jaar gevierd worden! Professors on Stage wordt daarbij het focuspunt, waarbij een aantal enthousiaste professoren plaats zullen nemen achter de dj booth om hitjes te draaien.Dit zal vrijdag 4 juli vanaf 18:00 uur plaats  vinden op het TU/e-terrein. Aansluitend aan dit evenement zal het NTF IV plaatsvinden in de Ballenbak.
Dit jaar wordt er meer gefocust op Eindhoven als Studentenstaden wat is Eindhoven Studenten Stad zonder alle sportievelingen? Retorische vraag natuurlijk. Deze gelegenheid is er daarom voor om Don Quishoot te profileren als die veel bijdraagt aan de TU/e en Eindhoven als studentenstad, met daarbij natuurlijk ook de nodige biertjes, hitjes van professoren en chillheid in het zonnetje.

Glazen
Ongelooflijk hé! Eindelijk glaswerk in het Paviljoen!! En omdat iedereen natuurlijk nog wat verward is door dit heugelijke feit en het gevoel van verantwoordelijkheid die op je schouders wordt gelegd door oom Sportcentrum, zou je bijna vergeten dat het glaswerk niet aan het hockeyveld.

Dus de herinnering: Ga jij zondag langs de lijn aanmoedigen neem dan plastic me om scherven langs de lijn te voorkomen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Pauline van Eijkeren
Secretaris der E.S.H.V. Don Quishoot