Nieuwsbrief 19 maart 2014

19-3

Lieve Don Quishoot'er,

De tweede helft van het hockeyseizoen is begonnen en dat betekend weer leuke feestjes, hockeyzondagen en activiteiten.

Hockey Zondag dames 6
Aankomende zondag zal de eerste teamzondag van de tweede helft van het seizoen plaatsvinden! Dames 6 organiseert een mooi feest met als thema:
Welcome to the Jungle!
Dus trek je camouflage pak aan, je meest gewaagde jungle outfit of je stropers kleding en leef je uit in ons tijdelijk jungle paviljoen! Natuurlijk wordt er gezorgd voor een goede hap eten. Dit zal net als altijd 5 euro per persoon gaan kosten.

Interne 24 maart
Maandag is het weer zover!! De derde interne van dit seizoen. Heb jij zin om weer een balletjes te slaan, zorg dan dat je er bij bent en win een meter bier met je team!

Introcommissie
Voor de aankomend jaar zijn wij weer opzoek naar een gezellige en enthousiaste leden voor de intro commissie die de Don Quishoot intro van dit jaar gaat organiseren. De voornaamste taak van deze commissie is het organiseren van leuke spellen voor de intro kids en het promoten van Don Quishoot voor en tijdens de introweken. Lijkt het jou leuk om dingen te organiseren en een week lang met een groep Don Quishoot leden alle feestjes af te gaan om de vereniging te promoten stuur dan een berichtje naar [email protected]

Gala
Met trots presenteert de activiteiten commissie van Don Quishoot, B.R.A.C., het Don Quishoot gala van 2014: Spring Dance
Het gala zal plaatsvinden om vrijdag 30 mei 2014 te Aquabest.
Kaartjes kosten 40 euro p.p. Dit is inclusief drank, vervoer en een spetterend gala op een mooie locatie. De kaartjes kunnen iedere zondag tot 18.00 uur bij Dreas of Danielle worden gekocht. Zorg wel dat je dan voldoende cash geld mee hebt. Het is namelijk niet mogelijk dit te pinnen.


Glazen
Ten slotte wil ik alle leden er op attenderen dat we sinds 16 maart ook drinken in glas schenken op de vereniging. Wij hebben na heel lang lobbyen eindelijk het vertrouwen van het sportcentrum gewonnen en mogen eindelijk in glas gaan schenken op voorwaarde dat het glas in geen enkel geval mee wordt genomen naar het hockeyveld. Dus mocht je toch een biertje willen drinken langs het veld vraag dan om een plastic beker.

Met vriendelijke groet,

Pauline van Eijkeren
Secretaris der E.S.H.V. Don Quishoot