Nieuwsbrief 12 februari 2014

12-2

Beste Don Quishoot'er,

 

Het tweede gedeelte van het seizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer vol van start gaan.

 

Bijeenkomsten van commissies
Zoals al meerdere malen aangegeven is weet je dat er dit jaar enkele commissies starten dit seizoen. Zo is onder andere de activiteitencommissie weer in het leven geroepen en al vol op aan het draaien. Voor de sponsoringscommissie zal er dinsdag 25 februari een bijeenkomst zijn voor de geïnteresseerden. Deze zal starten om 21:00 in het sportcentrum. Mocht je nog nieuwsgierig zijn naar deze commissie dan kan altijd nog aansluiten. We hopen je daar te zien!

 

Activiteitencommissie
Aanstaande maandag tijdens de ALV zal de activiteitencommissie, die momenteel herrezen is, in gehamerd worden! Deze commisie krijgt een nieuwe naam die op de ALV bekend gemaakt zal worden. De leden die bij deze commissie horen sinds maandag 3 februari zijn, Daan Streng, Eline Ponjé, Stijn van Geffen, Annemarie Bijveld, Yael Lubbers, Karin Vintes en Pauline van Eijkeren.
Momenteel zetten zij zich hard in om een enorm leuke gelegenheid te organiseren: het gala!!
Over dit prachtige fenomeen horen jullie snel meer!

 

‘Liefde voor ballen’
Wie facebook goed in de gaten heeft gehouden, heeft gezien dat er steeds meer bekend wordt over het Don Quishoot-Fellenoord feest. Er zullen de nodige bierspellen gespeeld worden die avond! En om natuurlijk in het thema te blijven met de daarbij behorende dresscode colorblocking gymnasty zal er neonverf aanwezig zijn. Dus kom en geef kleur aan ‘liefde voor ballen’!

 

D’n Oppeper
Zoals bekend zal vrijdag 7 maart D’n Oppeper plaats vinden. Dit legandarische feest zal voor het eerst gegeven worden in de Ballenbak. Op deze nieuwe locatie gaan we goed van start met het orginele thema: Kannishore! Naast de tekst; "waar zijn we nu weer heen ge-YOLO’ed”, is er geen beschrijving meer nodig. Tot dan!

 

Eerste hockeyzondag
Misschien had je het al gezien, 9 maart zullen de eerste competitie wedstrijden weer gespeeld worden na de winterstop. Dit kan natuurlijk niet uitblijven zonder feestje! Omdat ook het bestuur de tweede helft goed wil starten, zullen zij het eten verzorgen van die dag. Dus blijf gezellig hangen op de club want het bier smaakt goed en het eten is gratis!!

 

Scheidsrechterscursus
Om even duidelijkheid te schetsen over de ingeplande opfris-, scheidsrechterscursus en scheidsrechtersexamen, hier even in het kort de planning:
- 27 februari 2014, 18:00 – 20:00; opfriscursus
- 27 februari 2014, 20:00 – 22:00; opfriscursus
- 12 maart 2014, 19:30 – 20:30; oefen scheidsrechterscursus
Laat via het facebook event weten of je aanwezig bent bij een van de twee cursussen (op 27 februari)

 

Met vriendelijke groet,

 

Pauline van Eijkeren
Secretaris E.S.H.V. Don Quishoot