Nieuwsbrief 13 november 2013

13-11 Beste Don Quishoot'er,

Teamzondag Heren 4
Afgelopen weekend hadden de Heren 4 hun teamzondag gegeven, het Thé Dasant! We hebben kunnen genieten van de heerlijke sandwiches, koekjes en liters thee! Bedankt voor deze gezellig zondag!

Teamzondag Heren 3
De Kanniballen geven aanstaande zondag hun bekende apres ski party weer. Dat belooft natuurlijk ook dit jaar veel goeds. Zij zullen een goede sfeer verzorgen en een bijpassende maaltijd tegen een vergoeding. Dus mis het niet!

Nog meer teamzondagen
Het feest houd niet op. Na aanstaande zondag zullen ook Dames 2 en 3 volgen met hun teamzondag. De plannen voor deze teamzondagen beloven ook veel goeds! Houd dus elke zondag vrij want deze feestjes wil je niet missen.

Teamfoto
Zoals je misschien al hebt gezien is de Don Quishoot muur in het Paviljoen weer knal rood. Deze moeten uiteraard aangevuld worden met nieuwe foto’s. Dus zorg dat je met je team een fantastische originele teamfoto maakt en deze voor 17 november op stuurt naar [email protected]. Want ook jij verdient een plekje op de muur.

KCC
Zoals je misschien wel weet moeten de uitgaven en de realisatie van het bestuur gecontroleerd worden. Tenslotte gaat het om veel geld en deze geldstromen moeten verantwoord worden naar de leden. Vandaar dat er een Kas Controle Commissie bestaat. Momenteel bestaat deze KCC uit slechts 2 leden, graag willen zij versterking hebben. Ben je hier in geïnteresseerd laat dit dan weten per mail, stuur deze naar [email protected] en wie weet wordt jij bij de ALV in gehammerd als nieuw KCC-lid.

ALV
Op 18 november om 21:00, voor het eerst geleid door het nieuwe bestuur, zal deze ALV plaats vinden. Deze ALV zal met name in het teken staan van de goedkeuring van de realisatie en de KCC. Ben jij er bij voor een kritische noot?

Van Lint-week
De week voor de kerstvakantie zal het jaarlijkse evenement Van Lint-week weer plaats vinden. In deze week kan je deelnemen aan diverse sporten en bijkletsen met diverse sporters. Dit wordt elkaar jaar afgesloten met een knallend feest op de donderdag. Al met al ontzettend leuk dus. Daarnaast zijn er 8 vrijwilligers nodig die bereid zijn te fluiten bij unihockey, dit zal op de donderdag van 17:30 tot 20:30 plaats vinden (kan je daarna mooi aansluiten voor het feest). Heb jij zin om mee te helpen? Laat het dan weten per mail weten ([email protected]).

Met vriendelijke groet,

Pauline van Eijkeren
Secretaris E.S.H.V. Don Quishoot