Nieuwsbrief 23 oktober 2013

23-10

Beste Don Quishoot'er,

Teamzondag Dames 1
Zondag 13 oktober was de teamzondag "Movember is coming….” en velen van jullie waren aanwezig bij dit mooie feest. Dit feest was natuurlijk extra mooi doordat Dames 1 kampioenen zijn geworden van de voorcompetitie! Dit mooie feestje zal zeker lastig te overtreffen zijn door de volgende teamzondagen.

 

 

Schrobbelèr
Vanaf aankomende zondag is er nog meer reden om te winnen! Alle thuisspelende teams die winnen, krijgen een rondje van Schrobbelèr! En wie wil dat nou niet? Zo’n heerlijke verkoelende borrel na een overwinning! Deze borrel is te nuttigen in ‘t Lempke, op het tonen van een door de voorzitster ondertekende kaart. Een mooie extra aanmoediging dus om te winnen!

De Interne
De 28e wordt al weer de vierde interne van het seizoen gehouden. Deze magistrale sportactiviteit zal om 20:00 uur starten op het kunstgrasveld. Er zal weer gestreden worden om de meter bier! Trek je huisgenoten, vrienden en vriendinnen van de bank af en neem ze mee. Want ook maandag zal er weer een gezellige interne plaats vinden waar je bij moet zijn. Denk er ook aan dat je jouw sportpas meeneemt?!

Teamzondag Dames 2
En voor je het weet staat de volgende teamzondag weer voor de deur. Dames 2 zal op 24 november de eerst volgende teamzondag verzorgen met het thema: The Goalden Age! Dus houd die zondag vrij want dat belooft ook weer een knallend feest te worden.

Nacht van de Fooi
Op 17 mei 2014 zal alweer de tiende editie van de Nacht van de Fooi plaatsvinden. In studentensteden door het hele land organiseren studenten evenementen om aandacht te vragen voor ontwikkelingssamenwerking. Al de fooi dat deze dag en nacht wordt opgehaald bij de deelnemende horecagelegenheden zal worden gedoneerd aan kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten. Om dit te kunnen realiseren zoekt de organisatie hiervan enthousiaste en gemotiveerde studenten voor de Stedelijke Besturen!
Zij zoeken iemand die affiniteit met ontwikkelingssamenwerking heeft, graag in een hecht en gezellig team samenwerkt en natuurlijk een evenement in Eindhoven wil organiseren. Ben jij degene die zij zoeken! Meld je dan voor 15 november aan door je cv en een korte motivatiebrief te mailen naar[email protected]. Voor meer informatie kan je terecht op de website (www.NachtvandeFooi.nl) of Facebook-pagina www.facebook.nl/NachtvandeFooi

ALV
Zou het dan toch eindelijk gaan gebeuren? Jazeker de ALV gaat op de 18 november weer plaats vinden om 21:00 uur in het Paviljoen. Na lang wachten zal die dan eindelijk geleid worden door het nieuwe bestuur. Hopelijk zijn jullie er allemaal bij.

Met vriendelijke groet,

Pauline van Eijkeren
Secretaris der E.S.H.V. Don Quishoot