Nieuwsbrief 10 oktober 2013

10-10

Beste Don Quishoot'er,

Lustrumweekend Kanniballen
Afgelopen weekend hebben velen van ons de Kanniballen gemist. Dit kwam omdat zij hun lustrumweekend hadden vanwege het 15 jaar bestaan van de Kanniballen. Dit hebben zij uitbundig gevierd in Duitsland. Hopelijk zijn ze genoeg hersteld om zondag een top wedstrijd te spelen en weer van de partij te zijn op de club.


Verjaardag Dreas
Vandaag is onze penningmeester jarig! Dit kunnen we natuurlijk niet ongestoord voorbij laten gaan. Hij zou het dan ook fantastisch vinden om jullie te treffen in café ’t Lempke. Dus kom het vieren want gezellig wordt het sowieso!

Movember is coming..
Dames 1 zal aanstaande zondag de club voorzien van een prachtig feest met als thema: ‘Movember is coming..’ En dit begint al om 11:00 er staan dan al een aantal top chefs een katerontbijt te verzorgen voor de toeschouwers van de kampioenswedstrijd van Dames 1. Want het is een heugelijk feit dat Dames 1 kampioen kan worden van de voorcompetitie. En er staat veel op het spel! Bij winst pakken ze de tickets naar de play-offs om een klasse hoger te spelen. Dames 1 is dan ook zeker bij jouw aanmoediging gebaad. Naast het katerontbijt en een zinderende wedstrijd zal Dames 1 ook zorgen voor een fantastisch spel, het snorrenspel. Dit alles kan natuurlijk niet zonder genoeg bier daarom bied Dames 1 boven op dit alles ook nog een fustje aan. Geen reden meer om niet te komen denk ik zo!

Marathon
Aanstaande zondag is ook de marathon in Eindhoven! Hartstikke leuk natuurlijk maar het maakt het verkeer in het centrum wat lastig. Bedenk dus aanstaande zondag dat je iets eerder van huis moet vertrekken om op tijd te zijn als je gaat verzamelen.

Interne
De 14e wordt al weer de derde interne van het seizoen gehouden. Deze formidabele sportactiviteit zal om 20:00 uur starten op het kunstgrasveld. Er zal weer gestreden worden om de meter bier en dit maal een extra presentje! Trek je huisgenoten, vrienden en vriendinnen van de bank af en neem ze mee. Want ook maandag zal er weer een gezellige interne plaats vinden waar je bij moet zijn.

Komende ALV
Ook de volgende ALV komt er al weer aan. Op 21 oktober om 21:00, voor het eerst geleid door het nieuwe bestuur, zal deze ALV plaats vinden. Tijdens deze vergadering worden belangrijke zaken met betrekking tot de vereniging besproken. Ben jij er bij voor een kritische noot?

Teamfoto
Zoals je weet hebben we in het Paviljoen een mooie rode muur met zilveren lijstjes en gedateerde foto’s. Deze moeten uiteraard vervangen worden door nieuwe foto’s. Dus zorg dat je met je team een fantastische originele teamfoto maakt en deze voor 21 oktober op stuurt naar[email protected]. Want ook jij verdient een plekje op de muur.

Commissies
Vergeet je niet je op te geven voor een super gave commissie? Want dit willen we graag voor 14 oktober weten. Ter herinnering de commissies die dit jaar opgestart gaan worden zijn: activiteitencommissie, sponsorcommissie, ICT-commissie en scheidsrechterscommissie. Meer informatie over deze commissies krijg je van je aanvoerder. Als je je op geeft als geïnteresseerde zal je een uitnodiging ontvangen voor een interesse avond waarbij je meer uitleg krijgt over de verwachtingen en doelen van de commissie.

Met vriendelijke groet,

Pauline van Eijkeren
Secretaris E.S.H.C. Don Quishoot