Nieuwsbrief 25 september 2013

25-9
Beste Don Quishoot'er,
	
Het seizoen is al weer even op gang en de vereniging draait weer op volle toeren. Dus hier volgt een update.
	
Commissies
Zoals enkelen van jullie misschien al vernomen hebben wil het huidige bestuur naast de biercommissie nog meer commissies op starten. Deze commissies dienen als ondersteuning van het bestuur en zullen dan ook (op creatieve wijze) zeer gewaardeerd worden. Commissies die dit jaar opgestart gaan worden zijn: activiteitencommissie, sponsorcommissie, ICT-commissie en scheidsrechterscommissie. Meer informatie over deze commissies krijg je van je aanvoerder. Mocht je interesse hebben dan horen wij dat uiteraard graag. En wie wil er nou niet de grondlegger zijn van een nieuwe commissie? Geïnteresseerden kunnen de secretaris mailen. ([email protected]) Wij zullen je uitnodigen voor een interesse avond waarbij je meer uitleg krijgt over de verwachtingen en doelen van de commissie.

Interne
Voordat je het weet zijn we al weer toe aan de tweede interne, jawel! Deze fantastische sportactiviteit zal op maandag 30 september om 20:00 uur plaatsvinden op het kunstgrasveld. Er zal weer gestreden worden om de meter bier en een extra presentje! Trek daarom je sportkleren aan en wees present en actief bij de fanatieke interne van aanstaande maandag.

Beginnerstraining
Afgelopen maandag vond de eerste al weer plaats, de beginnerstraining. De training zal één keer per twee weken gegeven door Harm van Deursen en Willem Bongers. De volgende training zal op 7 oktober plaats vinden en begint om 20.15. Dus ken jij nog iemand die hier graag aan mee doet, meld hem/haar dan snel aan bij [email protected]<mailto:[email protected]>.

Constitutieborrel
De tweede van oktober om 20:00 uur is het zo ver, het huidige bestuur zal een feestelijke aangelegenheid gebruiken om het heugelijke feit te vieren dat zij het nieuwe bestuur zijn van E.S.H.V. Don Quishoot. Jullie zijn daarom ook allemaal van harte uitgenodigd om hiervan getuige te zijn, en daarbij mag een biertje zeker niet ontbreken!

Verjaardag Dreas
Op 10 oktober is onze penningmeester jarig. Hij wordt maar liefst 21 jaar. Hij zou het dan ook fantastisch vinden om jullie te treffen in café ’t Lempke. Dus kom het vieren want gezellig wordt het sowieso!

Teamzondag Dames 1
En de eerste teamzondag is al gepland. Dames 1 verzorgt 13 oktober de eerste teamzondag van het seizoen. Wat ze in petto hebben is nog een verrassing, maar dit wil je niet missen!

Komende ALV
De eerste volgende ALV zal plaats vinden op 21 oktober, voor het eerst geleid door het nieuwe bestuur. Tijdens deze vergadering worden belangrijke zaken met betrekking tot de vereniging besproken. Ben jij er bij voor een kritische noot?

Met vriendelijke groet,

Pauline van Eijkeren
Secretaris E.S.H.V. Don Quishoot