Don Quishoot zoekt nieuwe leden!

15-5 Nu het college jaar al weer begonnen is zijn verschillende teams nog op zoek naar nieuwe leden!

Hieronder staat per team kort waar ze voor staan. Onder het kopje teams kan je per team ook wat meer praktische informatie vinden zoals trainingstijden en contactgegevens. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact opnemen met de secretaris via [email protected]

Beginnerstraining
Heb je nog nooit gehockeyd maar wil je het een paar keer vrijblijvend uitproberen? Meld je dan aan voor onze beginnerstraining!

Heren 1 
Ben jij op zoek naar een prestatieteam maar dan mét een leuke derde helft? Heren 1 speelt sinds dit jaar in de derde klasse en zoek talent om zich daar te handhaven. Naast twee trainingen en wedstrijd onder begeleiding van commandotrainer Tjeerd, excelleren wij als team vooral in Beerpong en het tevreden houden van onze sponsor op Stratumseind.

Heren 2 (de Joepies)

Heren 3 (de Kanniballen)
Hoewel dit team op een aardig niveau hockeyt zijn ze vooral trots op hun prestaties buiten het veld. Doen veel met z’n allen buiten het hockey om. Er zijn dan ook twee belangrijke dingen die van je verwacht worden:
- Je bent vaker aanwezig dan die 2x keer in de week dat er gehockeyd wordt.
- Je hebt ervaring met het regelmatig sluiten van de kroeg.

Heren 4 (Heldenteam) 
Dit ambitieuze team onderscheidt zich met zijn toegankelijkheid. Variërend van beginnende hockeyers tot ervaren goalgetters zet dit team zich in tijdens en na de wedstrijd. Naast de wekelijkse wedstrijd op zondag en trainingen op dinsdag zijn we ook met een vaste delegatie te vinden op de interne competitie. Kom eens vrijblijvend een keertje meetrainen op dinsdag van 20:30 tot 22:30

Heren 5 (ESHG)
Het ESHG is een ondervereniging van het E.S.C . Dit maakt het een gesloten team. Voor meer informatie over dit team kan je terrecht bij het E.S.C

Dames 1 
De naam zegt het natuurlijk al, dit is het eerste dames team van Don Quishoot. Deze dames hockeyen fanatiek. Trainen twee keer per week en zijn op zondag altijd aanwezig bij de wedstrijden. Maar naast prestatief hockey doen deze studentes natuurlijk ook aan prestatief zuipen, op de club en en op stratum. Lijkt je dit wel wat, kom dan eens vrijblijvend meetrainen wat deze dames zijn op zoek naar versterkingen!

Dames 2 (de Redbullies)

Dames 3 (de Goaldiggers)
The Goaldiggers zijn een vriendenteam, dat naast het naast een hoop gezelligheid, ook fanatiek hockeyt in de reserve 2e klasse. Wij trainen 1x per week op woensdag en doen daarna nog gezellig een drankje, hebben een paar keer per jaar een teamavond en gaan elk jaar op teamweekend! Dus zoek jij een prestatiegericht team, zonder verplichtingen en heel veel gezelligheid? Kom dan een keer vrijblijvend meetrainen!

Dames 4 (de Assepushters)
De Assepushters zijn een heel hecht vriendenteam binnen de studentenhockeyclub DQS. Naast dat zij veel samen ondernemen (met z'n allen tegelijk maar ook onderling) en van bier houden, zijn ze ook fanatiek op het veld waarbij ze jou niet kunnen missen. Ze zijn dan ook op zoek naar mensen met hockyervaring. Mocht je twijfelen of je wel bij ze pas of twijfel je of zo'n vriendenteam wel iets voor jou is. Train dan gewoon een keertje mee en probeer het uit. Stuur hiervoor een mail naar: [email protected]

Dames 5 (de Scorepioenen)

Dames 6 (de Fantasticks)

Dames 7 (de Troubleshooters) 
Houd jij van een balletje slaan maar niet op een al te hoog niveau, een biertje en gezellige dingen met elkaar doen?! Wij staan open voor alles!! Met een leuke en variërende groep meiden vind iedereen zijn plekje wel. Elke zondag staan alle opties voor je open; lekker ballen op het veld, biertje op de club en/of beesten in de kroeg. It's your choice!