Dames 2 kampioen in de zaal!

2-2 Nieuws Don Quishoot Dames 2 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de zaalhockey competitie. Het kakelverse team heeft zich met deze prestatie op de kaart gezet. In september 2014 begon het nieuwe team van Don Quishoot, de REDbullies, zich langzaam maar zeker te vormen tot een groep enthousiaste, getalenteerde hockeysters, vast besloten om te laten zien wat ze in hun mars hadden. 

De dames hebben gedurende het veldseizoen al veel prestaties neergezet. Mede dankzij hun trainer, Benno Laarhoven, is het team in het eerste halfjaar gegroeid tot een sterk team. Na een super start in de veldcompetitie wilde het team zich ook laten zien in de zaal. Zonder zaaltraining en coach hebben de dames in de zaal gevochten voor de winst. Afgelopen zaterdag hebben de dames tegen EMHC Dames 6 gestreden om het kampioenschap. 

De REDbullies begonnen uitstekend en de openingstreffer viel al snel door Martine van der Ploeg. Het team wist de 1-0 in stand te houden gedurende de eerste helft maar door het sterke keeperswerk van EMHC, bleven de doelpunten uit. Vastbesloten om te winnen begonnen de dames met veel wilskracht aan de tweede helft. De doelpunten bleven niet langer uit en de dames scoorden nog vier prachtige doelpunten. Het bleef spannend maar Don Quishoot Dames 2 trok de zege, en het kampioenschap, uiteindelijk over de streep. Een prachtige prestatie voor het nieuwe team van Don Quishoot!