Commissies Don Quishoot

1-9 Nieuws Heb jij interesse in een bijdrage leveren aan de club? Dat kan en daar wordt door iedereen van genoten!

Activiteitencommissie (B.R.A.C.)
Deze commissie  zal activiteiten gaan organiseren in alle maten en kleuren. Denk hierbij aan kleine activiteiten of festiviteiten als een wedstrijdzondag met een extra feestje of thema. Maar ook grote activiteiten in relatie met het WK hockeyen dat dit jaar plaats vind in Den Haag of zelfs op internationaal niveau een toernooi. Hiervoor leveren wij als bestuur graag een budget aan om daarvoor hele gave activiteiten voor de club terug te krijgen. Ook zal je misschien samenwerken met de teams die een teamfeest of –zondag willen organiseren. Kortom genoeg variatie!

Sponsorcommissie
Het doel van de sponsorcommissie is om zoveel mogelijk sponsoren voor de club binnen te halen. Onder andere mogen we dit jaar beginnen met reclameborden plaatsen langs het veld. Deze moeten natuurlijk gevuld worden en dat is onder andere een missie van deze commissie. Anderzijds kunnen activiteiten ook niet zonder financiële ondersteuning. Deze commissie is dan ook een belangrijke steunpilaar voor onder andere de activiteitencommissie.

ICT-commissie
Bij deze commissie ligt de focus op het ontwikkelen van een pasjessysteem wat te gebruiken is in het paviljoen zodat je ook bier kan halen als je contante geld op is. Dit gaat natuurlijk ook niet zonder ondersteunende faciliteiten. Het bestuur wil daarom ook een nieuwe computer voor in het paviljoen financieren.

Scheidsrechterspoule
Dit is een poule die ingezet wordt om moeilijkere wedstrijden te fluiten. Ook als je nog niet heel ervaren bent kan je hierbij aansluiten omdat er cursussen worden georganiseerd voor deze poule en je altijd bij iemand mee mag kijken. 

Biercommissie
Deze commissie verzorgt de bar op de hockeyzondagen en -feesten in het paviljoen. Je werkt met verschillende shifts op één dag, dit doe je in je eentje of in tweetallen. Tevens hoef je niet elke zondag achter de bar te staan want de commissie is groot genoeg om af te wisselen. Het doel is om er elke zondagen een leuke tijd van te maken en toffe onderlinge activiteiten met de commissie te hebben. Dit gaat al heel succesvol bij de huidige commissie leden.


Dus ben jij een echte organisator, een creatieveling, een techneut, een geboren salesman of iemand anders die ook een enorme bijdrage kan leveren dan kunnen wij jou steun goed gebruiken.

Heb je interesse of nog vragen, mail naar [email protected].