Don Quishoot doet het fantastisch in de bekercompetitie!

22-2 Nieuws

Eindelijk is het dan zover. Woensdag 22 februari staat de kraker tussen de eerste teams van Don Quishoot  en van Hockeyclub De Hopbel op het programma. De derde ronde van het Silvercup bekertoernooi belooft een spannende wedstrijd te worden. Hierin zal underdog Don Quishoot, spelend in de derde klasse, het opnemen tegen een goed draaiende eersteklasser.

          Vertrouwen kan worden geput uit de voorgaande rondes. Ondanks het onwennige spel van het nieuw opgezette bekerelftal wist Don Quishoot Meerssen en Horst te verschalken in een drieluik. Hierdoor werd een ticket naar de tweede ronde bemachtigd, waar het eerste van Civivum te wachten stond. In een ongelooflijk spannende wedstrijd wist Don Quishoot het ervaren en goed spelend team uit de tweede klasse op een gelijkspel te houden. De wedstrijd werd in een bloedstollende serie shoutouts beslecht. Na een fantastische redding van de keeper kon de plaatselijke HC het dan eindelijk afmaken in de zevende poging.

          Nu staat de ‘Bekerboys’ nog maar één ding te doen. Winnen! En daarmee zorgen voor een waanzinnige stunt. Komt allen hèt bekerteam van Don Quishoot aanmoedigen op woensdagavond 20:30 om er een onvergetelijke avond van te maken.