Interesse?

2-8 Nieuws Wil jij komen hockeyen bij Don Quishoot? Maar is een selectieteam niet helemaal wat je zoekt? Kom dan naar onze open training op woensdag 31 augustus om 18u! Alle teams zullen hier aanwezig zijn om een potje mee te hockeyen en om een praatje mee te maken. 

Ook wordt er een BBQ geregeld voor €5 pp. 

Wil je hier bij zijn? Stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd, studie(jaar) en hockeyervaring naar [email protected]


Hieronder nog even een kort overzicht van alle teams:

Selectieteams

Heren 1 speelt in de derde klasse, traint twee keer per week, op dinsdag en donderdag, en is altijd op zoek naar spelers die het team naar een hoger niveau brengen.

Dames 1 en 2 spelen in respectievelijk de derde klasse en reserve overgangsklasse, trainen twee keer per week, op dinsdag en donderdag, en zijn, net als de heren, altijd op zoek naar speelsters die de teams naar een hoger niveau brengen.


Recreatieve teams

Heren:

Heren 2 (Joepies) en Heren 3 (Kannibalen) komen beiden uit in de reserve eerste klasse en trainen 1 keer per week, op woensdag. Qua niveau zit er geen verschil in deze teams, maar de cultuur per team verschilt wel!

Heren 4 (NIEUW TEAM) is een team wat nog opgezet moet worden. Het team gaat uitkomen in de reserve tweede klasse en trainen op dinsdag.

Heren 5 (ESHG) is een gesloten team wat uitkomt in de reserve tweede klasse en traint op woensdag. Meer informatie over dit team kan je krijgen via het E.S.C.

Heren 6 (Houthakkers) komt uit in de reserve derde klasse en traint op dinsdag. Waar heren 6 vorig jaar nieuw was, zitten ze dit jaar al zo goed als vol.


Dames:

Dames 3 (Goaldiggers) komen uit in de reserve eerste klasse en trainen op woensdag. Ze hebben al hun wedstrijdleden voor komend seizoen al gevonden, maar zijn nog wel op zoek naar trainingsleden die na 1 jaar wellicht wedstrijdlid willen worden.

Dames 4 (Assepushters) en Dames 5 (Scorepioenen) komen uit in de reserve derde klasse. Dames 4 traint op woensdag en dames 5 traint tot de voltooiing van het tweede veld nog op maandag (daarna ook woensdag). Dames 4 is nog op zoek naar een paar trainingsleden, dames 5 zoekt nog verschillende wedstrijdleden.

Dames 6 (Fantasticks), Dames 7 (Trouble Shooters) en Dames 8 komen allen uit in de reserve 4de klasse. Dames 6 traint op donderdag, Dames 7 op maandag (na de aanleg tweede veld op woensdag) en Dames 8 traint op maandag. Dames 6 en 7 hebben een solide basis en zoeken nog enkele versterkingen. Dames 8 is een nieuw team wat al enkele enthousiaste leden heeft, maar nog op zoek is naar meerdere versterkingen.


Heb je interesse om in een van de selectieteams te komen hockeyen? Mail dan naar [email protected]. Wanneer je interesse hebt in een recreatieteam kun je terecht bij [email protected].

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?