Nieuwsbrief 9 januari 2014

9-1

Beste Don Quishoot'er,

 

Het is weer even geleden want ook de nieuwsbrief heeft vakantie gehad maar hier is dan toch weer. Hopelijke heb je een goede vakantie gehad en kan je er weer volle bak tegen aan met de hockeytrainingen en –wedstrijden. Daarnaast wil ik je namens het bestuur uiteraard nog de beste wensen en veel hockeyplezier voor 2014 wensen.

 

Bestuur weekend
Bestuur is er op het einde van vorig jaar zonder dat je het gemerkt hebt er even tussenuit geweest. Zij hebben genoten van de frisse wind die zorgde dat ze even goed konden uitwaaien. Ook konden ze door de verbroederende avonden zich weer opladen voor de tweede seizoenshelft. Helaas kan er niks vrijgegeven worden over deze mooie avonden in verband met het voorkomen van schending van de privacy, met uitzondering van de onderstaande foto.

 


 

Scheidsrechterscursus
Zoals iedereen weet hoort bij een wedstrijd twee scheidsrechters. Handig is als deze scheidsrechters een scheidrechterskaart hebben. Voor degene die deze nog moeten hebben, opgelet! Eind januari krijg je een aanmelding van de scheidsrechterscursus bij de KNHB, deze ontvang je op je mail.

 

De liefde voor Ballen-feest
Don Quishoot en Fellenoord hebben beide een rijke geschiedenis aan traditie van feesten, gezelligheid, romances en bierdrinkcapaciteiten. Daarbij delen ze ook nog het paviljoen dus zou je denken dat een samen georganiseerd feest niet langer uit kan blijven. Dit klopt! 21 februari is het zo ver!! Om 20:00 worden de deuren geopend voor weer een memorabele avond. Dan zullen voor het eerst in de geschiedenis Don Quishoot en Fellenoord samen een feest organiseren.
Uiteraard is dit ook de ideale gelegenheid om als hockeyer te laten zien dat wij beter kunnen feesten dan de tennissers. Om dit voor eens en altijd duidelijk te maken aan hen, is jouw aanwezigheid ook nodig en zeer gewaardeerd.
Dus ben jij er ook bij? Meld je dan aan via facebook en blijf op de hoogte van dit gave feest.

D’n Oppepper
Ook het eerst volgende teamfeest staat weer voor de deur. De Kanniballen geven op 7 maart hun wel bekende feest weer. Dit jaar zal het voor het eerst plaats vinden in de Ballenbak!
Nieuwe locatie, nieuwe kansen? In ieder geval niet zelf opruimen!

 

Aanmeldingen teamzondagen en -feesten
Over feesten gesproken. De winterstop is bijna voorbij dus kunnen de volgende feestjes weer in de agenda gepland worden. Ga dus met je team even rond de tafel zitten om weer een spetterend feest te bedenken en organiseren. Vergeet deze niet aan te melden via [email protected].

 

Informatiebord
Mochten je iets willen organiseren zoals een teamfeest en heb je daarvan een prachtige poster dan kan je die bij mij afgeven zodat ik hem op het gloednieuwe informatiebord kan ophangen. Deze staat bij het veld. Hou hem dus in de gaten en mis niks!!!

 

Koen Harthoorn
Wist jij dat Koen een spoelbakkenrace van een meisje heeft verloren? Uitgerekend bij het onderdeel frikandel vreten ging het mis. Nu kan je je afvragen waarom dit in de nieuwsbrief staat. Dit mag je zelf vragen aan de zeer gewaardeerde keeper van de heren 3.

 

Met vriendelijke groet,

 

Pauline van Eijkeren
Secretaris der E.S.H.V. Don Quishoot