Commissievacature Eindhoven Studentenstad

2-6
Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een groot evenement voor heel Eindhoven? Wil je samenwerken met alle sport-, cultuur-, studie- en studentenverenigingen die onze stad rijk is? Lees dan de onderstaande commissievacature!

Begin dit collegejaar zijn alle besturen van verenigingen in Eindhoven samengekomen tijdens een brainstorm van Eindhoven Studentenstad. Hier is de wens uitgesproken om gezamenlijk een evenement op te zetten voor alle inwoners van de stad om zo de zichtbaarheid van de studenten te vergroten. 

Begin deze maand is deze brainstormsessie voortgezet en is er een evenement gekozen, namelijk een burendag! Bij dit evenement staat integratie tussen studenten en andere bewoners in de buurt centraal. De richtlijnen zijn dat actieve huizen in Eindhoven samen gaan werken om in verschillende buurten van de stad een activiteit en een barbecue te organiseren. Vervolgens wordt dit afgesloten met een gezamenlijke activiteit waarbij alle buurten samenkomen op een centraal punt in de stad om de dag feestelijk af te sluiten.

We zoeken een commissie van ongeveer 8 leden die bij verschillende verenigingen lid zijn. Ervaring binnen de eigen vereniging met commissiewerk is wenselijk, gezien het gaat om een activiteit van grote orde. Als lid van de commissie ben je verantwoordelijk voor het co├Ârdineren van de buurtactiviteiten. Je legt contact met studentenhuizen en zoekt organisaties om mee samen te werken, zoals buurtverenigingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren voor de gezamenlijke afsluiting. Hierin heeft de commissie nog veel vrijheid, dus je krijgt de mogelijkheid om hier je eigen draai aan te geven!

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en zie jij het wel zitten om een groot evenement op te zetten? Stuur een mail met je naam, e-mailadres, studiejaar en vereniging naar [email protected] en wie weet nodigen we jou uit voor de interesseavond!

Met vriendelijke groet,

De studentenreferentengroep van Eindhoven Studentenstad
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?