Werken op Dream & Dare festival?!

8-4 Nieuws
De campus van de Technische Universiteit Eindhoven transformeert van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april 2016 tot een festivalterrein in het kader van het zestigjarig bestaan van de universiteit!

Technologie, innovatie, muziek, kunst, debat, wetenschap en een veelzijdige food line-up zullen de campus tot een levendig terrein omtoveren waar jong en oud, student en medewerker, Eindhovenaar en niet-Eindhovenaar elkaar ontmoeten.

Aankleding van het festival terrein (op 18 april, tijd nader vast te stellen). Wie vindt het bijvoorbeeld leuk om de bomen op de groene loper in festivalkleuren in te pakken?

Uitgifte van polsbandjes voor bezoekers van het festival (op zaterdag 23 april). Dit is een verantwoordelijke job, want jij bepaalt op dat moment of iemand 18+ is en bij twijfel vraag je om een ID. 18* krijgt een blauw bandje 18- een rood. Het helpt als we van een aantal studenten weten dat ze dat gedurende enkele uren zouden willen doen. Je bent ook het eerste TU/e gezicht dat de bezoekers zien, dus ook een iemand die verwelkomt.

Vrijwilligers bij de community lunch. We hebben een fantastische lunch met een rijk programma, om mensen te verwelkomen en kleine hand- en spandiensten te verrichten hebben we nog enkele vrijwilligers nodig.

Verplaatsen hekwerk rond 16.30 uur op zaterdag 23 april. Rond dat tijdstip wordt het festivalterrein iets verkleind en moet hekwerk met een paar sterke studenten verplaatst worden, een kleien kortdurende klus.

Bardiensten. Compositum is druk doende om aan totaal 90 barvrijwilligers te komen, die komen in principe uit SSRE, Demos en ESC, maar als je een paar uur zou willen tappen zullen zij heel graag van jouw diensten gebruik willen maken.

Aankondigingen bij podia. Voor de Dream stage en de Dare stage zoeken we nog naar enthousiaste mensen die betreffende acts aankondigen. Als je het leuk vindt een grote groep in beweging te krijgen en enthousiast te maken is dit je kans. Helemaal geweldig als je dit in het Engels kan. (max 6 momenten op zaterdag 23 april en/of 4 momenten op zondag 24 april)

Diverse jobs op zaterdag en zondag, o.a. backstage hulp bij de podia. In overleg.

Don Quishoot zou graag de TU/e willen helpen om van dit festival iets moois te maken. Heb je tijd? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]https://www.facebook.com/events/143542259339902/
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?