Nieuwsbrief 11 december 2013

11-12

Beste Don Quishooter,

 

Er is weer veel gebeurt en ook het zaalseizoen is weer van start gegaan. Hieronder een samenvatting van de afgelopen en komende activiteiten binnen Don Quishoot.

Teamzondagen
Zoals iedereen van Don Quishoot weet zijn wij goed in feesten. Dit bleek ook maar weer bij de afgelopen teamzondagen van de Dames 2 (Goalden Age) en Dames 3 (Diep in de Zee). Deze feestjes hebben nodige sporen achtergelaten. Mocht je dat niet geheel herrineren dan hebben we gelukkig de foto’s nog.

Bezoek van Sinterklaas
1 december hadden wij als Don Quisoot de eer en het ware genoege om de goedheiligman met zijn knechten te ontvangen. Deze prachtige gelegenheid bestond uit mooie verhalen en leuke momenten waarbij menig lid naar voren werd gehaald om op de schoot van Sinterklaas plaats te nemen. Wij danken de Sint en zijn zwarte pieten dan ook hartelijk voor de tijd en moeite die er genomen is om langs te komen en er zo’n leuke gelegenheid van te maken. Ondanks dat zij al weer terug in Spanje zijn hopen we toch dat dit bericht aankomt bij hen en zien we ze graag volgend jaar terug.


Bespeelbaarheid van het veld
Tijdens de winterstop blijven veel teams doortrainen. Hardstikke goed natuurlijk maar voor het veld niet altijd. Als het veld niet meer bespeelbaar is dan zal dit aan de aanvoerders gemeld worden. Mocht je dus twijfelen of je training doorgaat ondanks de sneeuwstorm en de hagelherrie vraag het dan even aan je aanvoerder.

Zaalregels
Ook de zaalhockey regels worden aangepast door de tijd heen. Vandaar even een korte up-date, deze in de vorm van een bestandje (in de bijlage) of deze link:http://hvweert.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=1001&Volledig=1. Via deze link wordt er in het kort uitgelegd wat de huidige regels van de zaal zijn. Even door kijken en je hoeft niet meer onnodig te gaan klagen tegen de scheidsrechters.

Van Lint-week
Als echte sporter vind je het natuurlijk ook leuk om wel eens andere sporten te beoefenen. Van Lint-week is hier de ideale gelegenheid voor. Met 5 mensen ben je al een voltallig team om een van de leuke sporten te beoefenen. Schrijf je snel in want de Van Lint-week is volgende week alweer. Uiteraard wordt deze ook dit jaar weer afgesloten met een feest op de donderdagavond. Ben jij er bij?

D’n Oppeper
Ook het eerst volgende teamfeest is alweer bekend. D’n Oppeper zal 7 maart 2014 ons op wachten. Dit beruchte feest wordt uiteraard weer georganiseerd door de Kanniballen. Natuurlijk mag je dit feest niet missen want dit is een mooie gelegenheid om na een lange winterstop de welbekende Don Quishoot-gezelligheid met z’n alle weer op te pakken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Pauline van Eijkeren
Secreatris der E.S.H.V. Don Quishoot