tjeerd.png bestuur_1.jpg gala.jpg bart6.png bart3.png bart1.png brecht2.png bart4.png bart5.png bart8.png bestuur_2.jpg maudie.png bart11.png Dames1.png bart7.png ella.png speedy.png bart12.png bart9.png dames1.bestwelgeil.jpg bierpong.jpg pieter.metzijnknieopen.jpg tara.png bart13.png bart10.png sophie.png Actiefoto en chillbeentjes.jpg dames.goal.jpg tjeerdsmomentje.png inloopsessie.png bart2.png bier!.jpg kanniballen.awesometeam.jpg heren1.jpg
Agenda
2-2
Don Quiski
18-2
Scheidsrechtersexamen
9-3
WVBT
11-3
Aanvoerdersoverleg #3
15-3
d'n Oppepper
Zoeken
Vandaag jarig
Guusje Evers
Floor Skrabanja
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Bestuursinteresse Borrel

Nieuws afbeelding 23-3-2018
De tweede seizoenshelft is alweer begonnen en dat betekent ook dat wij langzaamaan op zoek gaan naar enthousiaste nieuwe bestuursleden voor het seizoen 2018-2019. Daarom organiseren we vandaag, vrijdag 23 maart vanaf 18:00 in het Paviljoen een bestuursinteresse Borrel! Het bestuur zal eerst een presentatie geven over de verschillende bestuursfuncties en wat je zoal kunt verwachten van een bestuursjaar bij Don Quishoot. Hierna zal er ruimte zijn voor vragen en kun je ook wat specifiekere vragen stellen aan de bestuursleden met de functies waarin jij bent ge├»nteresseerd. Alles natuurlijk onder het genot van een biertje. 

Dus als een bestuursjaar bij de leukste hockeyvereniging van Nederland jou wel iets lijkt, wees dan om 18:00 in het paviljoen voor de eerste informatie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws