bier!.jpg bart1.png bart13.png brecht2.png speedy.png bart8.png bart6.png tjeerdsmomentje.png tara.png heren1.jpg bart4.png bart2.png tjeerd.png kanniballen.awesometeam.jpg bierpong.jpg Bestuur1.png maudie.png bart12.png bart7.png sophie.png bart5.png ella.png Actiefoto en chillbeentjes.jpg inloopsessie.png bart9.png Dames1.png dames.goal.jpg bart11.png bart3.png gala.jpg Bestuur2.png dames1.bestwelgeil.jpg pieter.metzijnknieopen.jpg bart10.png
Agenda
20-8
Introductie TU/e
Zoeken
Vandaag jarig
Merel Seelen
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Bestuursinteresse Borrel

Nieuws afbeelding 23-3-2018
De tweede seizoenshelft is alweer begonnen en dat betekent ook dat wij langzaamaan op zoek gaan naar enthousiaste nieuwe bestuursleden voor het seizoen 2018-2019. Daarom organiseren we vandaag, vrijdag 23 maart vanaf 18:00 in het Paviljoen een bestuursinteresse Borrel! Het bestuur zal eerst een presentatie geven over de verschillende bestuursfuncties en wat je zoal kunt verwachten van een bestuursjaar bij Don Quishoot. Hierna zal er ruimte zijn voor vragen en kun je ook wat specifiekere vragen stellen aan de bestuursleden met de functies waarin jij bent ge├»nteresseerd. Alles natuurlijk onder het genot van een biertje. 

Dus als een bestuursjaar bij de leukste hockeyvereniging van Nederland jou wel iets lijkt, wees dan om 18:00 in het paviljoen voor de eerste informatie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws