bart1.png bart12.png bart11.png Actiefoto en chillbeentjes.jpg pieter.metzijnknieopen.jpg maudie.png speedy.png sophie.png inloopsessie.png heren1.jpg brecht2.png bart4.png bestuursfoto1617geil-header.jpg gala.jpg bier!.jpg kanniballen.awesometeam.jpg bart7.png dames.goal.jpg ella.png tara.png tjeerdsmomentje.png tjeerd.png bierpong.jpg bart3.png bart9.png bart6.png bart2.png bart13.png bart10.png bart8.png dames1.bestwelgeil.jpg bart5.png
Agenda
Nog geen agenda punten.
Zoeken
Vandaag jarig
Max Walenbergh
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Trainer gezocht!

Nieuws afbeelding 2-8-2017

Trainer gezocht! Eindhovense studenten hockeyvereniging Don Quishoot is op zoek naar een trainer/coach voor het eerste herenteam. De club is hard aan het groeien en om deze reden is onlangs ook het langverwachte semi-waterveld geopend. Gesteund door deze ontwikkelingen is het de bedoeling dat het team binnen korte tijd gaat promoveren naar de tweede klasse. Het team traint op dinsdag- en donderdagavond en verwacht iedere zondag een coach.

 Dus, heb jij affiniteit met studenten? Ervaring met het trainen of coachen van een seniorenteam? Kun je goed samenwerken binnen de lange termijnvisie van de club? Stuur dan een mail naar [email protected]!