bart4.png pieter.metzijnknieopen.jpg sophie.png Bestuur1.png inloopsessie.png maudie.png bart5.png speedy.png bart8.png bierpong.jpg bart9.png Actiefoto en chillbeentjes.jpg tjeerdsmomentje.png dames1.bestwelgeil.jpg tjeerd.png bier!.jpg bart11.png bart3.png bart13.png gala.jpg brecht2.png bart10.png tara.png bart12.png Bestuur2.png bart7.png Dames1.png ella.png heren1.jpg bart1.png kanniballen.awesometeam.jpg bart6.png dames.goal.jpg bart2.png
Agenda
20-8
Introductie TU/e
Zoeken
Vandaag jarig
Merel Seelen
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Selecties prestatiehockey

Nieuws afbeelding 22-5-2017

Wil je volgend jaar in Eindhoven gaan hockeyen? En lijkt het je wel wat om dat op niveau te doen? Doe dan selectie voor Heren 1, Dames 1 en Dames 2!


Don Quishoot is hard aan het groeien in omvang én niveau. Om deze reden is eind april dan ook (eindelijk) ons nieuwe semi-waterveld geopend. Dames 1 en Heren 1 spelen momenteel in de derde klasse, maar met de komst van het tweede veld en enkele nieuwe spelers, willen we bereiken dat Dames 1 en Heren 1 volgend seizoen kunnen gaan spelen om promotie naar de tweede klasse. Hiervoor willen we een zo sterk mogelijk team op de been brengen, wat bij in de dameslijn ook altijd aangevuld kan worden met speelsters uit Dames 2. 


Denk je gezien je hockeyervaring (misschien) een bijdrage te kunnen leveren aan een van deze teams? En lijkt het je wat om volgend jaar in Eindhoven te hockeyen op zondag, twee keer per week fanatiek te trainen met een groep mede-studenten en daarnaast af en toe ook een feestje mee te pakken? 


Kom dan een, of meerdere, keren meetrainen. De teams trainen alweer vanaf (half) augustus dus ook voor de intro komen kijken is mogelijk! Stuur een mail naar [email protected], ook voor al je eventuele vragen!