Lidmaatschap

Wil je lid worden bij Don Quishoot? Tijdens de introductieweek van 2022 kun je je inschrijven voor de open training op woensdag 7 september. Je gaat dan bij verschillende teams langs. Inschrijven kan via https://intro.donquishoot.nl/.

Je kunt dan drie weken meetrainen met een team naar keuze en kijken of het iets voor je is. Na die drie weken wordt verwacht dat je een sportkaart aanschaft bij het SSC. Ieder team heeft zelf de mogelijkheid om nieuwe leden aan te nemen. Je kunt dus alleen aangenomen worden als er genoeg plek is binnen een team.

Om een beetje te proeven hoe het is om lid te zijn bij Don Quishoot, kun je een kijkje op onze Instagram: @don_quishoot. 

Ben je buiten de periode van de introductieweek ge├»nteresseerd om lid te worden van Don Quishoot, of heb je nog verdere vragen, stuur dan een mailtje naar [email protected] 

Selectiehockey
Heb je ambitie? Wil jij op niveau hockeyen combineren met gezelligheid?

Onze selectie teams zijn op zoek naar nieuwe spelers en keepers!
Heb jij ambitie om op niveau te blijven hockeyen, maar ben je vooral op zoek naar gezelligheid en een studenten hockey team? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Kom vrijblijvend een keer mee trainen met een van onze selectieteams, en kijk of het wat voor je is!


Waarom selectie bij Don Quishoot?
Bij Don Quishoot kun je op het veld je ambitie kwijt, terwijl je ook kunt genieten van je studentenleven. Onze selectie teams zijn fanatiek en hockey staat op de eerste plaats, maar ook de derde helft is bij ons belangrijk.
 
Wij bieden top trainers vanuit het Studentensportcentrum die streven om het beste uit jou naar boven te halen. Door twee keer per week te trainen wordt je maximaal in stelling gebracht om fit te blijven en je hockeyniveau op peil te houden. Daarnaast is er genoeg ruimte om je studentenleven bij ons op te bouwen, en kun je je sociale leven invullen met de wekelijkse activiteiten op de club. 

Dames
Bij de dames is er veel ruimte om je ambitie kwijt te kunnen, omdat we maar liefst twee damesteams hebben die bij ons onder het selectie hockey vallen. 

Onze Dames 1 speelt derde klasse en strijdt jaarlijks voor promotie. Het is een team wat voor elkaar door het vuur gaat op en naast het veld. Zij zijn streven altijd om op het hoogste niveau te presteren.

Dames 2 is het opleidingsteam en biedt de mogelijkheid om door te stromen naar Dames 1.  In Dames 2 vecht je voor elkaar op het veld om met elkaar het hoogste niveau te bereiken. Naast het veld heb je laagdrempelige gezelligheid. 


Heren
Ook voor de heren hebben we selectie hockey. Meld je aan!