Commissies 2020-2021

Don Quishoot is een club die bestaat voor en door leden. We hebben een groot aantal commissies die helpen met het draaiende houden van de club. De commissies zijn belangrijk voor de vereniging, maar ook voor de ontwikkeling van de leden zelf. In een commissie leer je namelijk verantwoordelijkheid dragen, te plannen en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in vaardigheden die je voorheen misschien nog nooit hebt geprobeerd. Ben je geintereseerd in een van deze commissies? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected]


Arbitrage commissie

De Arbitrage commissie zorgt voor het waarborgen van het niveau van de scheidsrechters van Don Quishoot. Zo leidt de commissie leden op tot CS’ers en CS+’ers. Hierbij wordt het verenigings arbitrage plan nageleefd. Vind jij scheidsen en alles daaromheen leuk en interessant? 


Barcommissie

Is bier schenken echt jouw ding? Kom dan gezellig bij de barcommissie! Zo kan je je op een zondag heerlijk een uurtje of twee bezig houden met hockeyers verblijden met bier en andere zaken om de bar draaiende te houden. Je staat hier samen met een andere Don Quishooter, aan gezelligheid zal achter de bar geen tekort zijn!


Batavierenrace commissie

Elk jaar doet Don Quishoot mee aan de Batavierenrace. Dit is een studenten estafette over ruim 175 km in 25 etappes van Nijmegen via Duitsland en de Achterhoek naar de campus van de Universiteit Twente. De Batavierenrace commissie zorgt voor de inschrijving van het Don Quishoot team, het goed verlopen van de voorbereiding en het weekend zelf. 


Commissie Externe Betrekkingen

Heb jij toevallig het beste verkooppraatje? Of ben je simpelweg erg goed in dealtje sluiten? Kom eens langs bij  de commissie extern! Deze is verantwoordelijk voor de sponsorinkomsten van Don Quishoot. Onder de leiding van Josje als Commissaris Externe Betrekkingen, neemt de commissie contact op met verschillende bedrijven, waarna potentiële sponsors door Josje worden gebonden aan de vereniging. 


CommunicaCie

De CommunicaCie is verantwoordelijk voor de online uitstraling van Don Quishoot. Op de social media promoten ze evenementen, teams, of zoals nu commissies. Ook verlenen ze workshops over verschillende Adobe programma's aan geïnteresseerde leden, zodat teams ook hun skills kunnen verbeteren. Ben jij graag creatief bezig of heb jij nou het recept om Don Quishoot instafamous te maken? Join the CommunicaCie!


Don Quiski commissie

Skiën of après ski, wat is jouw favoriet? Of hou je van allebei + het organiseren van een vette groepsreis? Want dat is de Don Quiski commissie iets voor jou! De Don Quiski commissie organiseert in de winterperiode een leuke en betaalbare skireis voor geïnteresseerde leden. Ze zorgen voor promotie van de skireis, het ontwerpen van truien en ze begeleiden de vakantie. Uiteraard skiën en vooral après skiën ze zelf ook genoeg op deze reis!


DonaCie

De DonaCie organiseert een tweetal activiteiten; de vluchtelingen training en een activiteit naar keuze, waarbij een goed doel gesteund wordt. Don Quishoot zet zich, door middel van deze commissie, graag in voor goede doelen en de samenleving. Doe jij, met name in deze tijd, graag iets terug voor de samenleving?


Donkeycie

De Donkeycie is verantwoordelijk voor het beheer, het onderhouden en de bezetting van het mascotte pak, ook wel DonQui de Donkey genoemd.


DonQuiTech

DonQuiTech zorgt voor alle technische/media gerelateerde zaken binnen DonQuishoot. Zij zorgen ervoor dat de tv in het Paviljoen werkt en koppelen het ICT-werk met alle hockey gerelateerde zaken. Interesse in ICT is genoeg, wij leren je de rest! 


Eerstejaarscommissie

De Eerstejaarscommissie (EJC), bestaande uit nieuwe leden van Don Quishoot met ondersteuning van 2 bestuursverantwoordelijken, organiseert een drietal activiteiten. De eerste activiteit, mogen ze zelf invullen. Daarnaast organiseert de EJC de eerste hockey zondag van de tweede seizoenshelft en regelt samen met E.S.C. het NTF III. Ben je nieuw bij Don Quishoot en leer je graag de club en andere leden beter kennen? Lets go!


Familietoernooi Commissie

Deze commissie organiseert een ééndaags familietoernooi. Bij dit toernooi nemen leden hun familie of vrienden mee om een potje te ballen tegen andere teams, op en naast het veld. Elk jaar weer is dit een groot feest en een unieke kans om je ouders even te laten proeven van je studententijd. 


Fotocommissie

Houd jij je graag bezig met fotografie? Dan is de Fotocommissie iets voor jou! Deze commissie maakt en verzorgt de beeldmateriaal wanneer zij hiervoor aanvraag krijgen vanuit een team of commissie. Daarnaast bewerken ze de fotos en uploaden ze naar de fotopagina van Don Quishoot. De ComminicaCie deelt jullie pracht plaatjes op social media. 


Introcommissie

De introcommissie zorgt voor het in goede banen leiden van de introweek voor Don Quishoot, zodat de club zich goed profileert en nieuwe leden kan aantrekken. De Introcommissie zorgt elk jaar weer voor gadgets, promotie en een gezellige week voor de intro kiddos en de lubbers. Lijkt jou het leuk om de introweek voor Don Quishoot op te zetten?


Keeper- en materialencommissie

Deze commissie is verantwoordelijk voor het verzorgen van hockeymaterialen voor de gehele club. Door deze commissie kunnen we hockeyen met de juiste materialen en worden ze vervangen wanneer ze kapot zijn.


Mediacommissie

De Mediacommissie brengt ongeveer vier keer per jaar een nieuwsbrief uit over Don Quishoot. Hierin zullen artikelen staan zoals ‘Don Quishooters in het buitenland’, spelletjes, quizzen, een voorstelrondje van het nieuwe bestuur of een nieuw team en natuurlijk zullen de laatste bladzijden gaan over de sappige roddels binnen Don Quishoot. De geboren journalist of de typische roddeltante zijn meer dan welkom om het team te ondersteunen!


Technische Commissie

Wil jij meer weten hoe hockeyend Don Quishoot in elkaar zit? Sluit je aan bij de TC! De Technische Commissie is verantwoordelijk voor het handhaven, actueel houden en tot uitvoer brengen van het technisch beleid dat zij hebben geschreven. Dit omvat het op niveau brengen en houden van trainers, de selectieteams, de kwaliteit waarborgen van de velden en nog veel meer!


Wintervoorbereidingstoernooi commissie

De Wintervoorbereidingstoernooi commissie organiseert een oefentoernooi voor recreatieve teams. Dit toernooi vindt plaats vlak voor de start van tweede seizoenshelft is open voor zowel interne als externe teams. Eens kijken of Don Quishoot na de winterstop nog weet hoe hockey in elkaar zit. Wil jij de leden hierbij ondersteunen door het opzetten van een vet toernooi?