bier!.jpg bestuur_1.jpg maudie.png tjeerd.png bart6.png brecht2.png bart11.png gala.jpg pieter.metzijnknieopen.jpg Actiefoto en chillbeentjes.jpg bart2.png kanniballen.awesometeam.jpg bart10.png inloopsessie.png speedy.png bestuur_2.jpg tjeerdsmomentje.png bart12.png bart4.png bart3.png bart1.png bart13.png heren1.jpg Dames1.png bart5.png bierpong.jpg dames1.bestwelgeil.jpg bart9.png sophie.png bart7.png ella.png bart8.png tara.png dames.goal.jpg
Agenda
27-5
ALV #4
2-6
Teamzondag D3 Goaldiggers
16-6
Teamzondag H4 Joepies
Zoeken
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Scheids, bedankt!

Nieuws afbeelding 2-8-2016
Scheids bedankt!
Kom naar het spelregelcafé

"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.

De KNHB doet daarom mee aan de landelijke Week van de Scheidsrechter (3-11 oktober). Op maar liefst 60 verenigingen worden in september spelregelcafés georganiseerd om alle scheidsrechters in het zonnetje te zetten en hen voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Vanaf het seizoen 2016-2017 wijzigen weer enkele spelregels. Tijdens het spelregelcafé wordt aandacht besteed aan deze nieuwe, maar ook aan de bestaande spelregels. Ieder café wordt geleid door een top bondsscheidsrechter die alle vragen beantwoordt zodat iedereen met een voorsprong het nieuwe seizoen in gaat.

Dus fluit je wedstrijden, ben je aanvoerder, trainer/coach of een geïnteresseerde ouder? Meld je dan hier (https://nl.surveymonkey.com/r/scheidsbedankt) aan voor een spelregelcafé bij jou in de buurt. (tijd: 19.30-21.30 uur). De aanwezige scheidsrechters worden extra bedankt voor het fluiten en ontvangen een handige en leuke scheidsrechters gadget.