pieter.metzijnknieopen.jpg speedy.png dames1.bestwelgeil.jpg heren1.jpg bestuur_1.jpg bart9.png bier!.jpg tjeerd.png bart1.png bart11.png inloopsessie.png bart10.png tjeerdsmomentje.png bart6.png brecht2.png bart13.png bart3.png bierpong.jpg bart7.png bart4.png tara.png Dames1.png dames.goal.jpg bestuur_2.jpg bart2.png gala.jpg bart8.png maudie.png Actiefoto en chillbeentjes.jpg sophie.png bart12.png kanniballen.awesometeam.jpg bart5.png ella.png
Agenda
1-11
Silver Cup Dames (uit)
8-11
Silver Cup Heren (thuis)
10-11
Teamzondag Stick d'r In
17-11
Teamzondag Assepushters
24-11
Teamzondag Kanniballen
Zoeken
Vandaag jarig
Kiki Merks
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Scheids, bedankt!

Nieuws afbeelding 2-8-2016
Scheids bedankt!
Kom naar het spelregelcafé

"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.

De KNHB doet daarom mee aan de landelijke Week van de Scheidsrechter (3-11 oktober). Op maar liefst 60 verenigingen worden in september spelregelcafés georganiseerd om alle scheidsrechters in het zonnetje te zetten en hen voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Vanaf het seizoen 2016-2017 wijzigen weer enkele spelregels. Tijdens het spelregelcafé wordt aandacht besteed aan deze nieuwe, maar ook aan de bestaande spelregels. Ieder café wordt geleid door een top bondsscheidsrechter die alle vragen beantwoordt zodat iedereen met een voorsprong het nieuwe seizoen in gaat.

Dus fluit je wedstrijden, ben je aanvoerder, trainer/coach of een geïnteresseerde ouder? Meld je dan hier (https://nl.surveymonkey.com/r/scheidsbedankt) aan voor een spelregelcafé bij jou in de buurt. (tijd: 19.30-21.30 uur). De aanwezige scheidsrechters worden extra bedankt voor het fluiten en ontvangen een handige en leuke scheidsrechters gadget.