Dames1.png Bestuur_lopen.png ella.png Intro_1.png tjeerdsmomentje.png Actie_1.png bestuur_gezellig.png Supporters_1.png Bestuur_net.png inloopsessie.png dames1.bestwelgeil.jpg Vera_barvrouw.png
Agenda
22-8
Fiesta La Mancha
23-8
Introductieweek
8-9
Open training
13-9
Wissel-ALV
15-9
CoBo bestuur 26
25-9
Familietoernooi
Search
Quicklinks
Matchreports
There are no reports
Latest reactions

Dames 1 zoekt nieuwe speelsters

20-2-2017
Nieuwsafbeelding

Omdat sommige dames stage moeten gaan lopen buiten Eindhoven is Dames 1 op zoek naar nieuwe meiden! Het is een erg divers team, bestaande uit bachelor- en masterstudenten. Voor Don Quishoot hockeyden ze allemaal ergens anders, varierend van Landelijk tot Subtop in de jeugd en res. eerste klasse tot eerste klasse bondscompetitie bij de senioren.

Ze trainen twee keer per week (op dinsdag en op donderdag) en zorgen ervoor dat ze zondag altijd fit op het veld staan zodat ze het beste spel op de mat kunnen leggen. Daarnaast houden ze van de nodige gezelligheid met elkaar en dat komt naar voren in de vele stapavondjes, spelletjesavonden, derde helften en andere avonturen.

Heb je altijd al gehockeyd in prestatieve teams en lijkt het je leuk dit in Eindhoven weer op te pakken met andere studenten? Wil jij met dames 1 de uitdaging aangaan om in de top mee te blijven draaien? Stuur dan een mailtje naar de aanvoerster ([email protected]) of stuur een berichtje via FB (https://www.facebook.com/dqsdames1) met je hockeyervaring zodat ze je uit kunnen nodigen om een keertje mee te komen trainen. Ook voor vragen mag je natuurlijk altijd contact met dames 1 opnemen!