Vera_barvrouw.png dames1.bestwelgeil.jpg Actie_1.png Intro_1.png inloopsessie.png ella.png Bestuur_net.png Bestuur_lopen.png tjeerdsmomentje.png Dames1.png Supporters_1.png bestuur_gezellig.png
Agenda
29-1
Don Quiski
22-2
Aanvoerdersoverleg 3
28-2
Wintervoorbereidingstoernooi
5-3
Assepusthers Lustrum Gala
8-3
ALV 3
15-3
Bestuursinteresse-borrel
3-5
Aanvoerdersoverleg 4
17-5
ALV 4
Search
Birthdays
Lynn van Mourik
Quicklinks
Matchreports
There are no reports
Latest reactions

Dames 1 zoekt nieuwe speelsters

20-2-2017
Nieuwsafbeelding

Omdat sommige dames stage moeten gaan lopen buiten Eindhoven is Dames 1 op zoek naar nieuwe meiden! Het is een erg divers team, bestaande uit bachelor- en masterstudenten. Voor Don Quishoot hockeyden ze allemaal ergens anders, varierend van Landelijk tot Subtop in de jeugd en res. eerste klasse tot eerste klasse bondscompetitie bij de senioren.

Ze trainen twee keer per week (op dinsdag en op donderdag) en zorgen ervoor dat ze zondag altijd fit op het veld staan zodat ze het beste spel op de mat kunnen leggen. Daarnaast houden ze van de nodige gezelligheid met elkaar en dat komt naar voren in de vele stapavondjes, spelletjesavonden, derde helften en andere avonturen.

Heb je altijd al gehockeyd in prestatieve teams en lijkt het je leuk dit in Eindhoven weer op te pakken met andere studenten? Wil jij met dames 1 de uitdaging aangaan om in de top mee te blijven draaien? Stuur dan een mailtje naar de aanvoerster ([email protected]) of stuur een berichtje via FB (https://www.facebook.com/dqsdames1) met je hockeyervaring zodat ze je uit kunnen nodigen om een keertje mee te komen trainen. Ook voor vragen mag je natuurlijk altijd contact met dames 1 opnemen!