Dames1.png Bestuur_lopen.png ella.png Actie_1.png Supporters_1.png inloopsessie.png Bestuur_net.png tjeerdsmomentje.png Vera_barvrouw.png bestuur_gezellig.png Intro_1.png dames1.bestwelgeil.jpg
Agenda
20-11
Train de trainer
29-11
ALV 2
19-12
Hotshots Lustrum
9-1
Trouble Shooters Nieuwjaarsborrel
14-1
Don Quititie 2
4-2
Don QuiSki
21-3
ALV 3
25-3
Don Quititie 3
29-4
Batavierenrace
30-4
Train de trainer
Search
Birthdays
Maud Huiskes
Annelies Severens
Quicklinks
Matchreports
There are no reports
Latest reactions

Selectieteams zoeken versterking

31-5-2016
Kom je volgend jaar in Eindhoven studeren, of ben je het heen en weer reizen tussen Eindhoven en je ouders voor hockey beu? Kom dan een keertje mee trainen bij Heren 1 of Dames 1 en 2. Alle teams zijn prestatief en trainen op dinsdag- en donderdagavond, en spelen een wedstrijd op zondag. Daarnaast zijn onze prestatieteams niet minder gezellig dan onze recreatieteams en zijn ze net zo fanatiek in de derde helft!

Heren 1 en Dames 1 komen uit in de derde klasse. Dames 2 komt uit in de res. overgangsklasse. De teams zijn al weer vol op begonnen met trainen en de eerste oefenwedstrijden staan binnenkort op het programma! De selecties beginnen op dinsdag 16 augustus en eindigen op dinsdag 30 augustus. Mocht je het dan niet gehaald hebben kan je nog verder kijken bij de recreatieve teams op de open training op 31 augustus.

Heb je interesse of wil je wat meer informatie? Stuur een mailtje naar [email protected].

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws