gala.jpg bierpong.jpg kanniballen.awesometeam.jpg pieter.metzijnknieopen.jpg dames1.bestwelgeil.jpg Actiefoto.jpg actie assie.jpg bestuursfoto1617geil-header.jpg dames.goal.jpg unnamed.jpg bier!.jpg Teamfoto D3.jpg heren1.jpg Actiefoto en chillbeentjes.jpg
Agenda
13-7
Fiesta La Mancha
Zoeken
Vandaag jarig
Sven Thijsen
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Selecties prestatiehockey

Nieuws afbeelding 22-5-2017

Wil je volgend jaar in Eindhoven gaan hockeyen? En lijkt het je wel wat om dat op niveau te doen? Doe dan selectie voor Heren 1, Dames 1 en Dames 2!


Don Quishoot is hard aan het groeien in omvang én niveau. Om deze reden is eind april dan ook (eindelijk) ons nieuwe semi-waterveld geopend. Dames 1 en Heren 1 spelen momenteel in de derde klasse, maar met de komst van het tweede veld en enkele nieuwe spelers, willen we bereiken dat Dames 1 en Heren 1 volgend seizoen kunnen gaan spelen om promotie naar de tweede klasse. Hiervoor willen we een zo sterk mogelijk team op de been brengen, wat bij in de dameslijn ook altijd aangevuld kan worden met speelsters uit Dames 2. 


Denk je gezien je hockeyervaring (misschien) een bijdrage te kunnen leveren aan een van deze teams? En lijkt het je wat om volgend jaar in Eindhoven te hockeyen op zondag, twee keer per week fanatiek te trainen met een groep mede-studenten en daarnaast af en toe ook een feestje mee te pakken? 


Kom dan op 20, 22 en/of 27 juni een keertje geheel vrijblijvend meetrainen, voordat je besluit daadwerkelijk selectie te doen! Stuur een mail naar tc@donquishoot.nl, ook voor al je eventuele vragen!